Mám predpísaný liek Tianeptin. Má niekto z vás s liekom skúsenosťi? Večer beriem Trittico a nakoľko liek uspáva na ráno mám predpísaný Tianeptin. Uvítam skúsenosti. Mám aj problémy s prejedaním, tak dúfam, pomôžu. S Tritticom som veľmi spokojná. Som po ňom uvoľnená, krásne zaspávam. Tlmí aj chute na prejedanie?
Tianeptin Sandoz skúsenosť
Tianeptin som kedysi dávno užíval bez viditeľného efektu. Je to slabučký liek, pokiaľ sa užíva v odporúčaných terapeutických dávkach 3 krát denne 1 tabletka. Ja som raz,keď ma chytil veľký atak depresie užil naraz 10 tabletiek a krásne mi to pomohlo. Po depresií ani stopy. Takže tianeptin je dobrý liek, ale musí sa užívať vo veľkých dávkach, aby mal účinok.
ja ho teda neberem dlho ale nevidím žiadne zmeny, ani čo sa týka zlepšenie stavu (dostala som ho na úzkosť) ani žiadne prejedanie, nežiadúce účinky.... proste nič.. Okrem toho že mi 3 krát denne pípne pripomienka o nom vôbec neviem, zrejme ho zmením.
Mne tianeptín nezabral na depresiu, Trittico užívam 2/3. Vymenila mi ho doktorka za Eliceu. Nepozorovala som tlmenie chuti.