Tusim sa tu aj objavili nejake diskusie, ze preco si baby vyberaju starsich chlapov... mozno niektore preto, ze su skusenejsi a zabezpecen uz a blabla, ale aka je pravdepodobnost , ze ak si mlady 22 rocny chalan najde svoju prvu partnerku v tomto veku, ze s nou vydrzi celucicky zivot? 22 - to je nevyburene, cely zivot pred sebou a neviem neviem ci by zostal pri cisle 1. No a 30tnici povecsinou zmyslaju uz serioznejsie a zazili si toho uz dost, myslim si ze zaletnost uz nie je taka pravdepodobna ako pri 20+. moja teoria. TaK co vy nato? kto z vas je spolu so svojou PRVOU laskou? ( a planuje byt na vecne veky?) :))
Chlapi dokazete zotrvat s 1 zenou cely zivot?
Mam 19 a so svojou vyvolenou by som ostal do konca života a aj potom aj na veky vekov amen...
keby ma chcela... :(
Nuz treba byt dostr stary a poznat sa dostatocne dlho a spravne si vybrat partnera, potom clovek nema menovane problemy. Ja som sa zenil az v tridsiatke, moju buducu som poznal vyse 10 rokov, boli sme sice oddeleni 5 rokov, ale udrziaval som s nou pisomny styk(to bolo pred pocitacmi a lacnymi telefonami)a uz sme zenati a dokonca pracujeme spolu vyse 38 rokov, a nezda sa mi, ze by sme boli od seba dalej , nez na zaciatku,takze aj ked hormonalny osial mladosti pominie, dobre vybrany partner zostava pri tebe a citis ho akoby cast svojho vlastneho tela. Samozrejme sme presli cez hromady problemov, mame velmi rozdielne povahy, ale snaha urobit pre partnera vsetko, co je clovek schopny , obojstranne, nakoniec zvitazila vzdy.
Lutujem vsetkych co to maju zariadene inac.
je to tak pol na pol ,ziadne svätice a ziadne hovädá :)
Ženy - svätice
Muži - hoväda
Poniektore sa nad sebou zamyslite
Vivi777- chlapi sú nevybúrení celý život. Oni majú pubertu permanentne a aj tie krízy, že stredného veku, to je len ich ospravedlnenie na ich puberťacké zmýšľanie.Viacmenej sa riadia tým mozgom, ktorý nosia v gatiach :D
A tie pipky, čo sa im podvolia sú tiež príčinou toho prečo nedokážu byť verní.
ale no.... na take dospelacke veci treba tusim dvoch ludi, tak to teraz nehadzme na zeny zase :DDD kazda strana ma na tom svoj podiel predsa
moj expartner 36 rocny sa kurví az do teraz, hlavne 15 rocné má rád. Aj ked vyzerala dobre, mal pedofilné sklony. Hovoril jedna baba mu nestací, nudí ju, potrebuje 3. Jeden známy po 10tich rokoch manzelstva tiez, ze vraj ho nudí zena. MUZI SÚ STRASNÉ ZVERY, SVOJE ZENY ZUNUJÚ, CHCÚ STÁLE NOVÉ, NAJMLADSIE, LEN TO NAJLEPSIE LEN PRE SEBA, NEBERÚ OHLAD NA NIC. Aspon to sú moje skúsenosti, ze dnesné 16rocné sú schopné pre peniaze na hocico, s hocikym, a so zvieracími pudmi to muzi vyuzijú, akoby nie. Takze keby nebolo tolko 15 roc. pobehlíc, aspon trocha by to stazovali muzom.
chapem, ze dnesna doba je ina... predsa len kedysi sa brali ludia mladsi, ako napriklad generacia mojich rodicov, ked si kazdy bral svoju prvu lasku uz pred 20tkou a su doteraz spolu.. len tato doba sa vyznacuje tym, ze chlapi maju veru dost partneriek za svoj zivot.../ samozrejme su aj nejake vynimky ako inak/ no a jasne ze sa to tyka aj zien. ak poviem ze som mala len jedneho, tak uz je to pomaly divne a stava sa zo mna outsider :D