Ja neviem co mam robit
urobila som mensiu blbost, zacinam vztah, asi mesiac sa pozname, lenze predtym som sa poznala s jednym muzom, len tak srandovala, a volal ma uz davno na kavu, ale kaslala som na to, lebo fakt tento na kom mi zalezi mi prisiel do cesty a mam ho rada, lenze som mu aj pisala ze potrebujem ze chcem cas trochu, tak ze ok, lenze ten co ma volal na kavu sa objavil, nedalo mi a vcera som bola s nim sadnut, a dovod - nuda, smutok, a z kavy bolo pivo, a tak ma pobozkal a som z toho zhnusena, sama zo seba, uz len teraz toto riesim a trapi ma to voci tomu na kom mi zalezi, toto som ozaj nechcela, nic k nemu necitim, ja neviem preco som sa nechala oblbnut, co mam robit, prejde to? chce to len cas, alebo to sa len teraz tak citim?
ako mam ist s nim von koho mam rada, ked ma to trapi, a nebudem vediet o com sa bavit, ked tam este sa to len rozvija a niesme si tak blizki, ach :(
Urobila som blbost - nevera?
Bola som stastna, ale potom nejaka nestastna zo seba, a akurat prisiel ten clovek, a spravila som blbost,
jasne ze som bola zalubena, myslela som len nanho a zaroven nestastna ze je to vela na mna, a hladala som unik
tak sa stalo nechcene, kto tomu nerozumie tazko vysvetlim ked ja sa aj liecim a beriem lieky .. teraz som skor znechutena zo seba, ze co vlastne chcem, preco sa stalo co sa stalo, a to zatienilo tu zalubenost, odsunulo,
lekarka povedala ze sa trapim tak nic necitim ..
po mesiaci stretavania si bola uz nestastna? tak a vraj si zalubena? zalubeny clovek by mal byt stastny nie? je to vobec laska co zazivas? zalubeny clovek ktory ma oci len pre jedneho by vobec bozkaval niekoho ineho? ked ti na niekom zalezi tak mu neublizujes s tym ze sa vlacis s inym..
sranda je ta ze ja som nikoho nepodviedla, a dokonca, to este nie je ani vztah, nema poradne zaklady, a kazdy sa mi smeje, ze o com tocim, tak asi je to tak...nevera je nieco horsie, bola to len neadekvatna reakcia z mojej strany
rika - blbost, proste stalo sa, hadam mu o tom nepoviem, zabudnem na to casom, aj ked som znechutena z toho a neviem ist dalej, a smutna, ale zalubena som bola, necitim to tak teraz lebo sa trapim, lekarka mi povedala, ze som chcela len uniknut mozno niecomu stale zavaznemu, ze sa bojim vztahu tak sa to stalo, nebol tam ziadny cit, nic, uplne umele, zlakla som sa vztahu tak som urobila hlupost, .. ked sme boli teraz spolu, len som mu vravela, ze potrebujem cas a ze ma to mrzi ze ho niekde podvedome odsuvam ale zalezi mi na nom ..
NO KED LEN ZACÍNAS VZTAH, A UZ SA S INYM BOZKÁVAS, RADSEJ V NOM ANI NEPOKRACUJ, LEBO TO NIE JE ONO. AKÁ ZALÚBENA? AK JE CLOVEK ZALÚBENY, NEBOZKÁVA SA S INYM HNED NA ZACIATKU. ALE ASPON SI SA S NÍM NEVYSPALA, A ASPON MÁS SVEDOMIE, TO JE DOBRÉ. A NERIAD SA PODLA YONG, V KVALITNOM VZTAHU NIET NEVERY.
Magy ake jednoduche .. ked uz s nim stretnutie len oddialujem a teraz ked pridem nanho co by som uz mala byt ok tak nebudem, lebo ja sa neviem pretvarovat, a mne dlho trva kym nieco prejde, tak ako sa mam nanho tesit ked viem ze som urobila hlupost, nevera to nie je, ale bolo to neadekvatne, potrebovala som unik, nuda to nebola, len nejak som sa potrebovala asi uvolnit, mam asi strach zo vztahu tak unikam, co viem ze robim zle,,zo dna na den to neprejde a jemu nepoviem ze pockaj, vies lebo nieco riesim, on ma potom fakt necha, lebo nepoviem mu ze co mi je ..preco jedni sa tomu smeju a ini zase ze asi som nestastna ked take veci robim ..
bambulka bambulka... kolko mas rockov?
kazdy sa raz potkne a nie je dolezite to skryvat, ze ty si ta, co sa nepotkyna, ale ta, co si da nabuduce sakra pozor a bude pozerat pod nohy. chapeme?
tak bud od tej dobroty, vezmi si to ako ponaucenie a divaj sa vpred a tes sa na dalsie dni a uzivaj si ich.
ak sa budes trapit, morit a suzovat pre drobne zakopnutie v minulosti, budes patricne zle aj vyzerat a posobit a nebudes prijemnou partnerkou ani pre priatela, ani pre seba samu.
a taku nikto nechce.
usmev, hlavu hore a ideme dalej! ;)
rika22 0 vraj to nie je nevera, tak potom? aky falosny? ked som bola zalubena donho
cize odist z toho zacinajuceho vztahu?
asi som bola nestastna tak tak to to dopadlo, lenze chcela som cas, a teraz sa to uz uplne pokazilo
niekto vravi ze kaslat na to, riesim blbosti, ze mam zabudnut na to, ze bude dobre, a niekto ze "nestastny"
Najprv si vyries ten bordel co mas v sebe takto stastna nikdy nebudes