Ahojte, mám len otázočku, ktorá mi nedá spávať...Kamarátka bola na diskotéke a vravela mi, že mala cudziu krv na ruke, ale nevedela o tom, a že potom si tou rukou pretrela pery...A potom si tie pery (z dovodu že nemala rúž a pery boli suché) olízla jazykom a sliny prehltla..Moja otázka znie..Keby mala na tých perách infikovanú krv,a vlastne by ju tým pádom prehlta, je možné riziko prenosu HIV? a ak áno, aká je šanca? Teraz je vystresovaná ale na testy ide až po 3 mesiacoch..
Prenos HIV
Vyhladala som si moje témy a áno máš pravdu je tu viac krát, avšak neumyselne,asi som viackrát klikla na odoslať, ale zase nič take hrozne sa nestalo, nevedela som o tom, nie som taká že by som šírila nejaký SPAM, keby to ide zmazať zmažem to..
No tak mi daj link na niektoru takuto temu a porovnam si IP adresy lebo tomu neverim, ja som tu prvý krat..ťažko sa to vysvetluje ale proste ked vypila vodku chytila si tou rukou usta ...asi jej prišlo zle, ja neviem...
:D táto tvoja téma je tu asi štyri krát, to si založila ty.
a príde mi smiešna z toho dôvodu, že ktorá rozumná baba by si natierala pery krvou?!?
Kludne si kukni aj IP adresu, som tu 1 krát takže určite tu nebude..
M 25? prosim? Prvý krát som sem niečo prispela...čo ti mam poslať foto aj osobne udaje aby si veril? prosím, neobvinuj nevinnych ludi :)Nečitala som si všetky príspevky či tu už niečo takéto je, moja chyba...
ešte kolko krát túto smiešnu tému založíš ?!
takmer žiadna