Myslíte si, že je správne priživovať sa na nešťastí iných?

tabletka555

Mimulus, to nie je podpora :o), to je len názor..nechcem sa s nikým hádať, ale neuznávam tento typ relácie. A tá medaila je v podstate len zmedailizovaná medializácia

Mimulus

Magy áno tá relácia pomáha odhaliť všetky tieto veci ale len na tú hodinku,alebo koľko to vlastne trvá a to ma hnevá asi najviac! Myslíš si, že si nato niekto po skončení relácie spomenie, že bude menej samovrážd, korupcie alebo ubližovania???

Magy

ak sa dobre pametam, tak casto slo a ide o pomoc ludom, na ktorych sa vysrali urady, policia, institucie, ktori casto nemaju sancu kvoli roznym hendikepom ci nestastiam v zivote prezit to, po com snivaju.
medializacia casto pomoze odhalit nespravodlivost, sikanu zo strany uradnikov, zabrani korupcii alebo opakovaniu tej nespravodlivosti, ukaze aj ludskejsiu stranku. uprimne - casto to potrebujeme, svet je bezcitny a sebecky - lenze ten svet tvorime my vsetci. ludia. a o tom je relacia.

tabletka555

Ja som za pomoc, ale nie aby z toho bola relácia, zverejnenie. Viem, to si v mediálnom svete odporuje. Skrátka sa mi zdá tá pomoc príliš zmedializovaná, ak chcem niekomu pomôcť ja, tak to nebudem každému vešať na nos.

Mimulus

Napríklad pošta pre teba aj napriek tomu, že to nesledujem je dobrá relácia ale neviem asi mám k tomu jednoducho odpor... Niečo mi na tom vadí - je to taký vnútorný pocit a ten ma ešte nikdy nesklamal.

Mimulus

Nič v zlom Magy ale tabletka555 má podobné zmýšľanie ako ja a uvidíš že sa ozvú aj ďalší. Neviem, skutočne neviem prečo ma to vyslovene rozčuľuje - to ako sa pracuje s ľudskými emóciami a ako to nepriamo fanatizuje davy ľudí :(

Magy

ano, robil som v lokalnej tv a viem ako funguju media.
tabletka555 - to je ta odvratena stranka publicistiky, ze to zvysuje sledovanost.
avsak nechapem tento postoj, ze vam to vadi. to markiza resp. akakolvek tv nema uvadzat taketo veci, ktore ukazuju aj dobro a pomoc? ma byt plna krvakov, tragedii, nestasti, krvi?? fakt vam vadi, ak niekto pekne spracuje to, ze sa niekomu pomoze???

Magy

videl som niekolko casti este zo zaciatku a osobne som poznal jednu osobu, ktorej pomohol. takze odpoved na tvoju otazku znie: nie, nemyslim. ja to viem. ktokolvek a kedykolvek si moze najst tych ludi, zistit fakty, spytat sa ludi v okoli, susedov, ci ten clovek naozaj bol v nudzi a rozboril mu so svojou relaciou pomohol...
uvazuj, keby to bolo cele fake, tak staci pol dna a par otazok na zborenie celej tej iluzie, ze je to realna pomoc.
na druhej strane - je nerealne, aby markiza podplatila tisice a tisice ludi, aby vypovedali falosne alebo klamali, predstierali. aj medzi nimi by sa uz cisto len statisticky nasiel niekto, kto by "kapol bozsku" a cele to prezradil.
zijes konspiraciami, chlape?