Sebapoškodzovanie

Cariboo

riadok P, ano laska lieci a mas uplnu pravdu, no grula by potrebovala skor odbornu pomoc, takeho spravanie sa moze opakovat a ked sa nenauci ako mu predchadzat tak pri prvej partnerskej krize si znova ublizi

ja na pokeci nie som a zda sa mi v mojom veku smiesne sa tam prihlasovat :/ preto vyzvedam kolko mas

riadok :P :)

tak ano, to beriem, ze hladat si znamosti a celkovo partnera na nete je dost riskantne a neobvykle,, ale ja som to tak myslel, ze podla mna grula nikoho nema, a velmi niekoho potrebuje, a teda aby si niehoho zacala hladat. Urcite s tym skonci, ked si niekoho najde, kto ju bude milovat:),,
tak mam menej rokov este, ale nastrocny uz niesom:D,, a som tam uz 5 mesiacov

Cariboo

riadok P, dobre si to napisal. mas pravdu, priatelia dokazu cloveka podrzat a nasmerovat ho inym-casto lepsim smerom. ale nespoliehaj sa,ze to tak bude vzdy. navyse, hladat ich na nete moze byt dooost riskantne, tebe sa to podarilo,ale pokec nie je vseho-doktor, ktory ta/grulu vyhrabe zo sebaposkodzovania sa. Grula zvaz ci by ti psycholog nemohol pomoct. Riadok to myslel dobre,ale obcas sa veci zvrtnu este horsie nez na zaciatku.

riadok P, kolko mas rokov a odkedy si na pokeci?

riadok :P :)

Ahoj grula :),,, hmm ja som si sice tak uplne neublozoval, ale nieco naozaj podobne,,, ja som pomali veril, ze nikdy nikoho nebudem mat, a dostaval som sialene depresie, mal som obrovsku chut zomriet, naozaj,, ale potom ma napadlo zaregistrovat sa na pokec:D,, hned na zaciatku som tam nasiel skvelich ludi:), a tak ked som si s nimi pisal kazdy vecer, uplne kazdy den,, casom, nie hned, sa moje zmyslanie uplne zmenilo:),, zacal som si v tom verit, byt veseli:D,, konecne sa viem z veci radovat:),, pretoze si uz verim, ze niekoho si raz najdem:), inak joj uz aby to bolo:D

Normalne sa na pokeci uz niekolko dievcat domna zamilovalo :) :),, sice to takto priamo nepovedalo:D ale to spoznas hned:),, ste neskutocne zlate stvorenia
:´-), a to ze si ublizujes ma velmi mrzi:(

teda tym vsetkym chcem len povedat:D, ze na pokeci urcite najdes to co hladas;), len ti trochu bude trvat, kym sa medzi tymi samimi uchylakmi:D dohrabes k niekomu normalnemu:D

Ew

Nedávno som s tým začala.Neviem presne určiť či mi to nejako pomáha,možno na chvíľu ten príval energie alebo čo a neviem ani či chcem aby to niekto zistil...možno,záujem mi chýba