Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strie, dieťa a mindráky

Príspevok v téme: Strie, dieťa a mindráky
Lousiana

Mám 27 a 6 rokov vzťah. Viem že to je možno nemorálne, sebecké a na hanbu... ale ja nechcem mať dieťa s partnerom, mám z toho doslova fobiu. pretože sa strašne bojím že budem nechutne nechutne vyťahaná a budem mať všade nechutné strie a budem mať kozy ako placky. On hovorí že ma bude chcieť aj potom ale nie som taká naivná že by som tomu uverila ani mňa by už niečo také nepriťahovalo a začal by ma podvádzať alebo by som už pri sexe bola len ako mtva deriadená ryba. A nemám potom peniaze na nové prsia laser na strie a trenera... je to hnusné ale pre mňa to je z tohto hľadiska otrasná predstava. Ked som mala pubertu už len vtedy som roky revala lebo sa mi robili strie a do dnes mam z toho trošku komplexy ked som nahá a po matke viem že ich po tehotenstve budem mať... Viem že tu namňa začnete vyťahovať frázy ako že sa mi zmenia priority a bla bla bla...ale neviem nejaku prevenciu alebo niečo proti nim fakt nic neexistuje ? Ako je možne ze napr. Heidy Klum nema žiadne po tých deťoch a pod. Niktorá fakt nemá taký pocit obavy alebo niečo ...

Lulita

Maoam - mozno niekedy v buducnosti, zatial chcem ostat anonymna :) ale uz to nie je ziadne terno, ako v minulosti nemysli si :)) po porode naozaj to telo uz len nejako udrziavat priroda v tomto az taka dokonala nie je, zial aj mne sa tie strie urobili
:( a priznam sa, ze ma desi predstava ako by som vyzerala po druhom, zase to davanie sa dokopy, plus odidene bedrove klby, ale tak ani nemam na dalsie dieta peniaze tak ma to vlastne ani desit nemusi :p

Lulita

tak o celebrity je inak postarane, bezna zena nema na procedury a drahe kremy a tiez nejde rodit v 8 mesiaci, aby sa tie strie neurobili, lebo prave v tom 9 tom mesiaci sa urobia, kojit nemusis rok a viac, staci pol roka a mozno zo stresu aj menej budes, ak sa necitis na dieta tak ho nemaj, ak ta tuzba pride nebudes rozmyslat aky dopad to bude mat na tvoje teplo, priznam sa, ze mna to ani nenapadlo a to som otehotnela ako 23 rocna, ale je pravda, ze po porode som sa cca rok vyrovnavala so zmenami, lebo som bola pred tým viac menej dokonala, neznasala som umele svetlo kabiniek a chcelo sa mi plakat ked som sa videla 2 týždne po porode v kabinke ked som si kupovala rifle, moje sebavedomie bolo doslova ta tam, ale preslo to, schudla som, cvicila som a ide to, aj ked je pravda ze clovek uz dokonaly ako pred tym nikdy nebude

arriva

Na svoj vek máš teda trápne problémy jak 15 ročná, ty radsej deti ani nemaj, čo už by si ich mohla naučiť a dať im s takýmto prístupom k životu.

vebe

Tak ako pise Rusalka, si uplne nezrela na to, aby si mala dieta, tak o tom ani neperemyslaj. Neviem, ci niekedy na to dozrejes, snad ano. Mat dieta je totizto o niecom celkom inom nez to popisujes a vnimas ty.

Magy

Lousiana - to o com pises, nie je sebeckost, ale ako pise rusalka - nevyzretost. JE NORMALNE, ze telo zeny po porode a po kojeni, plus s genetickou predispoziciou na strie, nebude vyzerat ako 15r panny.
pokial nedokazes pochopit alebo akceptovat normalny chod prirody a zivota, je to smutne.
ludia starnu, koza vraskavie, prsia ovisaju... tomu sa hovori starnutie.
tie, ktore sa s tym nedokazali zmierit a mali na to, to na chvilu oddialili, ale nakoniec skoncili skor ako karikatury samych seba. ak zena v 50tke vyzera na 20, je to neprirodznee a trapne, nie esteticke a uz vobec nie pekne.
ak na to nemas, tak doporucujem sa s tym zmierit a bojovat s tym jedine svojim optimizmom a pristupom a postojmi.
tvoj muz ta rozhodne nebude chciet, ak mu takto places a depkaris uz teraz. nechcem si ani predstavit, co bude potom.
ale urcite viem, ze tie vady, o ktorych tu pises, mu vadit nebudu, ak to bohate vyvazis svojou energiou, optimizmom a vasnou. on tiez nebude vyzerat za 20r tak, ako vyzera dnes. ;)

Fero M

No má, lebo ide o to, či máš dedičné to, že automaticky a ľahko priberieš.
A ver tomu, že raz príde čas, že budeš chcieť dieť či priberieš či nie. Ked budeš sama v rodine a z kamaratok čo nemá dieťa a všade kam pojdeš tak nejake decko v rodine, tak ťa to zlomí.