Mala som dost velky psychicky problem s akne, po pouziti Zinerytu sa mi plet uplne vycistila(zasiahnute bolo iba celo, ale poriadne), pouzivam ho 8 mesiacov, ale uz ma trapi ci to nebude mat nejaky dopad na pecen ci imunitu, ved su to antibiotika, aj ked len lokalne na kozu. Vie mi niekto poradit?
P.S.:Strasne sa bojim vymeny lieku alebo jeho vysadenia, lebo sa mi vrati stary problem :/
Akne, Zineryt a antibiotika
dobrý deň. mam akne a doktorka mi predpísala zineryt a chcela som sa opýtať či sa môže aknevytláčať keď ho používam?
pomaha zinerit aj na cierne bodky??
coo? antibiotika aj ked su len na kozu mozu skodit na pecen alebo imunitu??? ja beriem zineryt a dalacin od leta...a celkom pomahaju
no ja uz uzivam zynerit rok aj daco ale fakt prestava ucinkovat prestrieDALA SOM DUAC GEL VELMI POMOHOL
Ahojte..aj ja som mala problem s akne a dlho,dlho som sa liecila sama doma..daval som si na to repikovy caj,pila som vela zihlavoveho caju a take blbosti,ae nist mi nepomohlo..tak som sa konecne odhodlala ist ku koznej a ta mi dala zineryt a vela takych vitaminov a poviem vam ze mi to pomohlo..nebola som tam ani nie pred mesiacom a nemam ziadne akne...naozaj je super,ae zase nemode pomoct kazdemu..tak to baby nevzdavajte a skusajte dalej..:)