Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akne, Zineryt a antibiotika

Príspevok v téme: Akne, Zineryt a antibiotika
malinka

Mala som dost velky psychicky problem s akne, po pouziti Zinerytu sa mi plet uplne vycistila(zasiahnute bolo iba celo, ale poriadne), pouzivam ho 8 mesiacov, ale uz ma trapi ci to nebude mat nejaky dopad na pecen ci imunitu, ved su to antibiotika, aj ked len lokalne na kozu. Vie mi niekto poradit?
P.S.:Strasne sa bojim vymeny lieku alebo jeho vysadenia, lebo sa mi vrati stary problem :/

pekny den

dobrý deň. mam akne a doktorka mi predpísala zineryt a chcela som sa opýtať či sa môže aknevytláčať keď ho používam?

lulu11

CAUTE TIEZ MA TRAPI AKNE a teraz som bola u koznej a predpisala mi zinerit nevim ci ho mam zacat pouzivat bojim sa ze ked ho zacnem pouzivat vyhadzem sa ece viac na zacatku lecby?

luky333

Zineryt je z radu erytromicínu veľmi účinné a dobre antibiotikum ,kt.zabra na široké spektrum acne aj mne pomohol makurat musim povedat ze na DUACGEL som mal silnu alergickú reakciu ako opuch a značny erytem aj ked som clindamycin latku ,kt.DUACGEL obsahuje uzival a nemal som na nu reakciu

hanciiiz

coo? antibiotika aj ked su len na kozu mozu skodit na pecen alebo imunitu??? ja beriem zineryt a dalacin od leta...a celkom pomahaju

andrej556

Ahojte ja mam tak isto problemi z akne pouzivalsom zineryt a este stale pouzivam ked som ho prvy krat zacal pouzivat tak som sa uplne vsade vyhazdal uplne vsade a po 3-4týždnoch sa mi to začalo zlepšovat ale ostavaju mi cervene jazvi neviem ako sa toho zbavit poradte mi niečo..

princess7

Ahojte..aj ja som mala problem s akne a dlho,dlho som sa liecila sama doma..daval som si na to repikovy caj,pila som vela zihlavoveho caju a take blbosti,ae nist mi nepomohlo..tak som sa konecne odhodlala ist ku koznej a ta mi dala zineryt a vela takych vitaminov a poviem vam ze mi to pomohlo..nebola som tam ani nie pred mesiacom a nemam ziadne akne...naozaj je super,ae zase nemode pomoct kazdemu..tak to baby nevzdavajte a skusajte dalej..:)