Nemam rada ludi.

kurvafix

nikto nechce byt sam, ani neviemaky introvert, kazdy po case pociti potrebu niekoho aj ked si mysli ze sam si vystaci a je stastny, si proste trocha ina, pretvarovat sa aby si zapadla na to maju zaludky len slabe povahy, bud sama sebou a hlavne snaz sa spoznavat co najviac ludi, viem si predstavit co zhruba prezivas, ale isto su ludia s ktorymi si dobre porozumies, len treba hladat

goriliazena

no nechcem ostat zatrpknuta, asi preto ma to trapi. a nechcem byt pokrytecka lebo to prave som, kedze vravim ze vsetci na seba iba kydaju, a ja predsa robim to iste ak prehlasim ze vsetci ludia su rovnaki.

kurvafix

Pokial nenajdes ludi tvojmu srdcu blizkych neostava ti nic ine len sa stazovat na ostatnych, a vadi ti tak moc ta tvoja pozicia?

goriliazena

a mozno som nespravna ja. mozno by ma mali trapit iba chlastacky a grcky a trapne pseudointelektualne snobske grcy a klebety.

arrive

Mne tiez niekedy vsetci uz lezu na nervy. Ale neni to s ľuďmi take zle, ver mi. Že ťa sem tam niekto podrazi, s tým treba ratat, naučiť sa chranit aby sa to podľa možnosti nestalo ( nikdy nikomu nepovedz všetko) a aby to tak nebolelo, ak sa to stane. A medzitým si užívať aspoň istú davku dôvery a dovernosti. Watch your back, thats all.