Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nemam rada ludi.

kurvafix

nikto nechce byt sam, ani neviemaky introvert, kazdy po case pociti potrebu niekoho aj ked si mysli ze sam si vystaci a je stastny, si proste trocha ina, pretvarovat sa aby si zapadla na to maju zaludky len slabe povahy, bud sama sebou a hlavne snaz sa spoznavat co najviac ludi, viem si predstavit co zhruba prezivas, ale isto su ludia s ktorymi si dobre porozumies, len treba hladat

goriliazena

no nechcem ostat zatrpknuta, asi preto ma to trapi. a nechcem byt pokrytecka lebo to prave som, kedze vravim ze vsetci na seba iba kydaju, a ja predsa robim to iste ak prehlasim ze vsetci ludia su rovnaki.

kurvafix

Pokial nenajdes ludi tvojmu srdcu blizkych neostava ti nic ine len sa stazovat na ostatnych, a vadi ti tak moc ta tvoja pozicia?

goriliazena

a mozno som nespravna ja. mozno by ma mali trapit iba chlastacky a grcky a trapne pseudointelektualne snobske grcy a klebety.

arrive

Mne tiez niekedy vsetci uz lezu na nervy. Ale neni to s ľuďmi take zle, ver mi. Že ťa sem tam niekto podrazi, s tým treba ratat, naučiť sa chranit aby sa to podľa možnosti nestalo ( nikdy nikomu nepovedz všetko) a aby to tak nebolelo, ak sa to stane. A medzitým si užívať aspoň istú davku dôvery a dovernosti. Watch your back, thats all.