zaujímalo by ma, aké sú rôzne dôvody rozchodu, takže čo bolo dôvodom vášho rozchodu s vašim partnerom? rozišli ste sa vy s ním, alebo on s vami?
Rozchod
ex paralelne prasil moju kolegynu
Som muž, no po žene by som nič nedokázal hodiť ani napadnúť, nič. Nechápem to....
nevera z jeho strany
Ja s ním a dôvod: bol to idiot a alkoholik...
on sommnou .. po 4 roch rokoch našiel si inú .. potom ma ešte párkrát naťahoval, ako som zistila rovnako naraz aj ju + pár nadávok, urážok, veĽká kopa klamstiev a tak .. a áno som sprostá :D naivná a bola som neskutočne zamilovaná, tým pádom slepá a hluchá :-)
ja som sa rozišla s partnerom, lebo plával v iných vodách a s inými rybkami....
neskutocne...uplne absurdne, mnohe pribehy
dôvod rozchodu mne nepochopitelný...večer popraješ príjemný večer a dobrú noc...a ráno dostaneš za tie slová rozchod s upozornením, že ich nemusíš vysvetlovať, že daný človek si ich už sám....
no vyznelo to,ako to citam po sebe, ze rozchod bol vzdy zo strany muza :D, to nie, nebol, kopacky som dala aj ja a nie raz ale fakt bol problem dostat muza k normalnemu osobnemu rozhovoru a to podotykam nie som ani hysterka, ani sceny nerobim,ani stihacka nie som, to zatlkanie k tomu este, uz ked bolo vsetko jasne aaaaaach boze :DDD no sranda
rozchodov bolo par, spolocne mali vsetci jedno: s vynimkou jedneho to nemal odvahu ziadny riesit priamo a zoci-voci, tanecky okolo toho a pekne dlhu dobu, pritom v inych veciach robili zo seba machrov