Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priberá sa z horkej čokolady?

Príspevok v téme: Priberá sa z horkej čokolady?
Horanka

Toto je moj dnešný jedálniček (a asi aj koždodenný :)...priberem z tohto? a je horka čokolada zdravšia ako mliečna?

R: corn flakes - 1 miska

D: jablko

O: kysla kapusta, varene zemiaky bez šupky

Ol: jedna tabulka horkej čokolady

V: 4 kukurične plátky, morčacia salama 4 koliečka, 2 trojuholniky syrčeku, zelenina

Fiona

ja som mala vcera takyto
:ranajky: celozrnny toast sunka,syr plus rajcina paprika,kava s mliekom
desiata:banan,susene slivky
obed:bryndzove halusky so slaninou
olovrant:pomaranc velky jak hlava
vecera:tuniakovy salat so zeleninou ,
a to chudnem:D a uspesne

Maoam

pozri sa na to logicky, na takomto jedalnicku nevydrzis cely zivot, to ti je jasne urcite

ak je pre teba vaha 54/168 prirodzena a to si bola chuda uz vtedy, tak to treba akceptovat

je blbost umelo si udrziavat podvahu, ked to ide iba tym, ze zjes 700 kCal za den, to nevydrzis, skor ci neskor dostanes ataky zravosti a pri tvojich sklonoch to skonci vo WC, nechcem sa ta nijako dotknut, ale tak to vidim

najlepsie by bolo, keby si si postavu udrziavala pravidelnym pohybom a zacala normalne jest

Maoam

ja jem toho velmi vela, mam dobry metabolizmus a netusim, kolko kCal za den prijmem, ja to neratam, jem 6-7x denne a velke porcie, sport nerobim ziadny (nemozem)

teraz som schudla kvoli tomu, ze som lezala v nemocnici, ale bola to moja cielova vaha, takze spoko a vec vyriesena

problem u teba bude ten, ze ked budes mat tento prijem, o nejaky cas ti zblbne telo a zacnes priberat aj z vody, uplne si tym dokasles metabolizmus

Horanka

tak ty si chudučka že? :D aj ked tolko toho poješ...inak napišeš mi tvoj jedálniček za den? a aj kolko ma čo kcal? prosíím :)