Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všetko bolo krásne, potom sa prestal ozývať

Príspevok v téme: Všetko bolo krásne, potom sa prestal ozývať
Habibii

Pred dvomi mesiacmi som na brigáde spoznala chlapca. Už od prvej chvíle sa mi veľmi zapáčil. Po brigáde som mu napísala na internete, lebo som nezniesla pocit, že by som ho už nikdy nevidela. Dala som mu najavo že ma zaujal a aj keď som ani náhodou neverila tomu, že by to bolo vzájomné, tak som zistila že to vzájomné asi je (teda zavolal ma hneď na druhý deň von a tak). Stretnutie dopadlo nad naše očakávania. Povedal mi, že som úžasná, že ho veľmi priťahujem, že som veľmi milá, že som sa mu hneď zdala iná ako ostatné a tak... Odvtedy sme sa stretávali, no nemohli sme sa vídať veľmi často lebo nebývame v tom istom meste. No aj tak to bolo všetko krásne, boli sme spolu takmer každý víkend, spolu nám bolo úžasne, a keď sme spolu neboli tak sme si stále smskovali (písal mi každý večer, pýtal sa či na neho myslím, zo srandy mi písal že dúfa že ho nepodvádzam a tak) alebo sme si písali na internete... Vyzeralo to ako začiatok niečoho úžasného, vyzeral že to myslí vážne, všetko išlo tak jednoducho... No a potom sa zrazu dačo zmenilo. Jeden víkend šiel za rodinou, tak ma prosil, aby sme sa stretli aspoň cez týždeň aj keď máme obaja veľa roboty, pretože vraj nevydrží čakať až do ďalšieho víkendu. Prišlo mi to milé, súhlasila som. Čakala som ho a on neprišiel. Tak som mu zavolala, ospravedlňoval sa, že nevedel že sme dohodnutí napevno, že má toho veľmi veľa, že ho to mrzí a že mi to vynahradí. Zaskočilo ma, že mi nedal vedieť že nemôže a že ma nechal čakať, no mávla som nad tým rukou. Keď sa v nedeľu vrátil od rodiny, hneď mi písal, či by som k nemu neprišla, že mu už chýbam, no nemohla som. A tam niekde sa to pokazilo. Zrazu sa mi prestal tak často ozývať. Stále vravel, že nemá kredit a že nemá čas. No keď som sa ozvala ja, bol rád, zasa ma zavolal von, a keď sme boli v osobnom kontakte bolo to akoby sa nič nezmenilo, dokonca ešte lepšie. No potom sme sa rozlúčili a on zasa nemal problém týždeň sa neozvať. Keď som mu napísala, že to nie je pekné, zasa hovoril len o tom že má toho veľa ale stále ma má rád a že mi to vynahradí. Chcela som sa s ním o tom porozprávať naživo, no predbehol ma. Naposledy keď sme boli spolu povedal mi, že by som sa mala zmeniť lebo ani nevie či mi na ňom záleží. Že si myslí, že ho iba namotávam, pretože keď som s ním je všetko super a potom týždeň nič. Lenže mne je hlúpe písať mu stále prvá, keď sa on tak odmlčal. Tak som mu povedala že to nie je pravda a že on sa mi tiež nemá problém tak dlhý čas neozvať, na čo mi odpovedal že on to vraj preto neberie tak úplne vážne medzi nami, lebo si myslí že to s ním proste nemyslím vážne. A nechcel mi veriť že myslím. Nevedela som čo mám robiť, pretože ho mám veľmi rada, veľmi mi na ňom záleží a chcem byť s ním, no nie hneď lebo mám za sebou obrovské sklamanie čo sa vzťahu týka a preto nechcem zažiť ďalšie, chcem ho najskôr čo najlepšie spoznať. Lenže to sme si aj hneď na začiatku ujasnili, že sme obaja po dlhých vzťahoch tak sa budeme najskôr len stretávať a že uvidíme, či nám bude spolu stále dobre a či aj potom budeme chcieť byť spolu. No už sa sčasti cítim aj pripravená mať s ním vzťah... Lenže ako mu to dokázať? Nechcem mu každý deň písať a tak, keď on mne nenapíše, lebo ja mám vlastne rovnaký pocit ako on... Že to asi so mnou nemyslí vážne keď ho týždeň nezaujíma vôbec čo so mnou je. A nechápem ani to, prečo je zrazu taký, keď predtým mi písal aj večer na dobrú noc, aj len tak cez deň... A dorazilo ma to, že deň po tomto našom rozhovore (teda deň po tom ako sme sa naposledy videli) som mu večer napísala, že \"už teraz mi chýbaš\". On mi neodpísal... Ani nenapísal, už týždeň. Dokonca ani teraz cez víkend, pričom sa cez víkendy vídame. A ja neviem, či som niekde urobila chybu ja. Nechcem ho otravovať no zároveň ho nechcem stratiť kvôli tomu že on si myslí že to ja nemyslím vážne. Čo mám robiť? :(

Habibii

Samozrejme aj nad tým som uvažovala ešte predtým ako som mu vôbec prvý krát napísala, lebo mi nešlo do hlavy ako taký chalan nemôže nikoho mať... No vysvitlo že mal cez rok priateľku, ktorá chodila zarovno s ním ešte s iným. Keď zo zistil rozišiel sa s ňou a už ju nikdy nechcel vidieť. Hovoril že nechápe ako to niekto môže robiť, že nenávidí neveru, že načo chalan vymýšla keď už si nejakú babu vyberie... Ja viem, môžu to byť len kecy, no prišlo mi to od neho úprimné... Ale ozaj neviem...

arriva

Jednoznačne mate problém v komunikácii. Zavolaj mu a úprimne mu povedz, čo cítis, čo si myslíš, a že čo na to on. A ak to nevezme, tak vieš na čom si, rozidete sa a basta. Načo ti je nejaká falošná hrdosť? Tak obaja hrajte frajerov čo nič necítia, a buďte sami, opustení a smutní.

Kovepa

On sa tak chova preto, lebo ma inu. Zije dvojakym zivotom. S nou bol urcite dlhy cas predtym, ako ta spoznal. Ty si bola len jeho osviezenie.

pan d.

Co ta stve, ze som jej dobre poradil?:) A tvoje rady su sice normalne, ale bezne, taku radu mi da kazdy somar ako davas ty:D

Agnes999

No rob ako myslíš. On má podľa mňa nejaký dôvod, prečo sa ti prestal ozývať a prečo sa takto k tebe správa, len ti to nechce povedať a snaží sa všetku vinu hodiť na teba. Buď rada, že s takým nebudeš mať niečo vážne, ak si ani len nevie priznať chybu, tak vzťah by s ním asi moc dobrý nebol. Viem že to bolí, ale raz prebolí, neboj. A nebude to dlho trvať, keďže ste spolu dlho ani neboli. Ty si teraz v dosť blbej situácii, on ťa do nej dostal, vlastne nevieš čo máš robiť, čo je lepšie, ozývať sa mu alebo neozývať, vyzerá to tak, že čokoľvek urobíš je zle.

Habibii

ja viem že som... kto by nebol, keby mal možnosť zažiť najkrajšie dni za posledných niekoľko rokov s niekym, kto bol akoby vytvorený z vlastných snov, a potom o to len tak prísť bez vysvetlenia a dôvodu... ale ak on nestojí o mňa lebo si to "proste rozmyslel", ja nestojím o to aby on vedel ako moc mi na ňom záleží...

Habibii

No veď presne to, že si úplne odporuje... Naznačuje mi aby som mu dávala najavo záujem a keď to urobím, odignoruje to. Ja viem, že by som sa na neho asi mala vykašlať len stále je tam taká malá nádej, že čo ak by to chcelo len trochu zabojovať a mohla by som nejako jeho správanie zmeniť. Totiž keď si predstavím že prídem o tie dni s ním, je mi do plaču... Vlastne odkedy mi neodpísal je mi doplaču nonstop celý týždeň. Len neviem, aj keby som sa rozhodla ukončiť to... Proste sa mu už nemám ani ja ozvať, ale mu mám všetko napísať? Že čo a ako som cítila ja, ale o čom ma presvedčil on, jednoducho... Vyriešiť si to s ním? Považujem to za lepšie riešenie, nerada nechávam veci také neukončené. No zároveň nechcem vyzerať zúfalo a tak že nemám nijakú hrdosť.

Agnes999

No ten tvoj novy objav je velmi podivny. Podla toho co pises, ty si chybu neurobila. Skor to naozaj vyzera tak, ze on z nejakeho dovodu stratil zaujem, akurat vinu za to chce hodit na teba. Ja som tiez raz zazila, ze som som sa zoznamila s muzom, on ma zbalil. Bolo nam spolu skvele, tiez mi furt pisal ze mu chybam a ze kedy sa uz stretneme. A potom sa prestal ozyvat. Prestal mi odpovedat na maily. Ja som mu napriek tomu este par krat napisala, az mi odpisal, ze jeho byvala je s nim tehotna a on sa vracia k nej. No aspon bol uprimny. Ten tvoj nie je. Je za tym nieco ine, nehovori ti pravdu. A to, ako sa k tebe sprava nie je pekne. Dohodne si s tebou schodzku a potom ta necha cakat a vobec sa ani neozve? Vycita ti, ze sa o neho malo zaujimas hoci sa mu stale ozyvas prva a ked mu napises, ze ti chyba tak mu nestojis za odpoved? To si docela odporuje co? Vykasli sa na neho, najdes si nejakeho ineho, ktory ta bude zboznovat dlhsie ako par dni.