Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vcera som kupila tabletky jablcny ocot...co vy na to??

PoPo....

ehm ...to som nejak blbo napisala :) .... proste ,ak pocitujes pocas dna nafuknute bruska a ak mas pocit ,ze mas zle travenie ,ten jablcny ocot (recept) ti pomoze na lepsie travenie a spalovanie tukov

PoPotvorka

len rano !!!
..nakolko ten recept je taka energeticka bomba ,plus urychluje spalovanie tukov pocas dna a utlmuje tzv. "pažravost" a je fajn ,ak pocitujes pocas dna nafuknute brusko

lu

katka...dakujem aj tebe....a asi vyskusam ozaj ten jablcny recept s tym medom....a este by som chcela popotvorka...ma sa to pit len rano, ci to mozem aj viac krat denne??? dakujem vam este raz

Iba Katka

Takže za prvé:
Neverím žiadnym tabletkám na chudnutie, určite je lepšie jesť zdravo a hýbať sa ako tlačiť do seba nejaké tabletky.

Za druhé, ako bolo spomenuté, mala by si si dať radšej ten jablčný ocot každé ráno, ako nejaké tabletky, ktoré majú nejakú jeho zložku. To je ako keby si jedla jablkové tabletky, lebo jablká sú zdravé.

A do tretice: Keď už tam píšu, že jedna tabletka denne, tak by si nemala brať viac. Koniec koncov, je to farmaceutický výrobok a nemôžeš vedieť, čo v ňom naozaj je, napríklad niečo, čo ti môže dokaličiť pečeň.

PoPotvorka

taketo tabletky ja nepapam ,ale znama to skusala no nepomohlo :)
ten recept ,co som ti napisala dole je naozaj super ,ak si chces udrzat vahu ale ,ak chces schudnut ,treba aj pohyb a ..... bla bla
baby ... ani sa necudujem ,ze tak zareagovala !! ..... ak neviete naco su tie tabletky ,stacilo neprplat sa do temy a nepisat hovediny :)