Dala som lekarovi uplatok a viac so mnou už nekomunikuje

Príspevok v téme: Dala som lekarovi uplatok a viac so mnou už nekomunikuje
Kiara2

Bola som na nemenovanej operácii na sukromnej klinike, kde som prvy krat platila nemale peniaze za operáciu - 1400 eur. Vtedy nech som sa pýtala na čokoľvek cez mail vždy mi odpisal pred operáciou. Lenže bolo treba spraviť reoperáciu problemu kde som platia iba za zakladne naklady jemu už neišlo z peňazi nič. Tak som mu ako podakovanie dala po reoprácii v obalke niekoľko eur. Lenže som ešte netušila že sa operácia znova nepodarila. Kontrola bola iba jedna namiesto aspoň troch tak ako prvy krat. A nech sa ho pýtam viac krat mailom na čokoľvek už mi neodpisuje. No som z toho sklamana že som mu dala podakovanie že ma musel znova operovať skoro polovicu mojej vyplaty a on už nie je schopny mi odpisať ani na jeden mail kde sa pýtam veci ohladne mojej nepodarenej operácie. Viem mala som mu dať peniaze pred reoperáciou aby sa snažil opraviť chybu, no nevedela som že sa nebude snažiť a potom radšej povie že a to nedalo opraviť (čo pokazil)

Kiara2

Ovecka
ano ale až po reoeprácii som mu dala peniaze. Mala so mu ich ich dať asi pred reoepráciou, aby sa snažil po sebe pekne opraviť a nie odflaknuť reoperáciu len preto že on z toho už nič nemal. Lebo som platila iba zakladne naklady za material ao to robil vlastne zadarmo už.

pan d.

A podla mna je toto cele hlupost:))) Mne jedna vestica vyvestila, ze mam aj schizofreniu, aj Alzheimera a este cosi, hej asi Sklerozu. Mam vyhladat "odbornu" pomoc? Radsej nie, viac mi pomoze modlitba presne ako v stredoveku.

pan d.

Predpisu mi potom silnejsie lieky, aby som nezabudol:) A ja ich potom neberiem, no neviem, aky vyznam maju potom tie uplatky?:D

Kiara2

Neišlo o uplnu plastiku ale o poškodenu nosnu prepažku ktoru mi nenavrhol operovať v nemocnici ale hned na sukromnej klinike. Tak som suhlasila pretože sa tam menej čaka na termin, a dufala som že sa tam aj operácia lepšie podari. A vraj je tam individulny pristup k pacientovi zo strany chirurga. Toto bolo jedno velke klamstvo.
Prepažku mi zoperoval ale pritom mi poškodil nos