dnes som dostala kramy a prvykrat idem uzit HAK. tabletky su oznacene dnami v tyzdni a ja neviem ktoru sobotu mam zobrat
ktoru sobotu mam zobrat?
niekde som citala, ze aj nepravidelna stolica moze mat vplyv na ucinok antikoncepcie. nebol to ziaden odborny clanok, preto to nemusi byt pravda, ale aj napriek tomu mam obavy
po akom case zacina ucinkovat antikoncepcia? teda, ako dlho musim uzivat tabletky aby som bola chranena?
ano, ja som ta vegetarianka :) ten caj urcite vyskusam, ale nechcem schudnut, tak ho budem pit asi len vzdy rano. chcem si len upravit stolicu.
Lenush-tie caje,co si sa na ne pytala sa daju kupit aj okolo 25 sk.
Lenush ma opacny problem-ma problemy so stolicou (ak som si ju s niekym nepomylila)
Tabletka musi v tele ostat 4 hodiny!!! /zvracanie,hnacka/ pokial ju do 4 hodin vylucis mala by si uzit dalsiu,pretoze nema ucinok,alebo si uvedomit,ze je nutne sa chranit aj kondomom. Problemy s travenim,no uvidis, uzivanie HAK moze sposobit hnacky, u kazdeho individualne.
ahoj-uz viem-ty si ta vegetarianka,ze?na toto ti neviem vobec odpovedat-teda ani netusim.
a ak mam problemy s travenim? moze mat ucinok HAK na to nejaky vplyv?
aby sa zachoval ucinok HAK treba ju vziet do 12 hodin (od doby,kedy ich zvyknes jest.Napr. ak ich budes jedavat vzdy vecer o siedmej,tak do rana do siedmej).Inak treba pouzit aj inu ochranu.A to plati aj v pripade, kedy by si mala traviace potiaze (hnacka,vracanie)-nemas zarucenu ochranu,lebo nevies,ci ta tabletka zostala v tele
jasne :) este ma zaujima, co mam robit ak zabudnem tabletku?