Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povedal mi "bodaj by si skapala"

Príspevok v téme: Povedal mi "bodaj by si skapala"
mgmg

Posledného pol roka pouziva dost drsné a velmi ponizujuce vyrazy na moju adresu. Nie som si vedoma, ze som si to nejak zapricinila sama.
Musim povedat, ze spolu zijeme 6 rokov a mame 4-ročné dieťa. Krízu mame asi dva roky, ale posledny polrok je to uz ozaj na nevydrzanie. Ja neuveritelne jeho urazkami trpím a som strasne psychicky vycerpaná. Dnes po jeho vyhlasení \\\"bodaj by si skapala\\\" sa vo mne akosi vsetko uzavrelo.
Neviem uz, ako sa s jeho spravanim vysporiadat. Neviem ani, co mam robit, ale cely zivot trpiet pri nom si urcite nechcem predstavit.

Cariboo

tu clovek cita info len od jednej strany, nevedno ako to vidi on, ale nejdem pisat o tom

vravis ze si to kompenzuje s kamaratmi, asi si neuvedomuje, ze raz tu jeho kamarati mozno nebudu, a on ostane sam

zrejme je velmi tvrdohlavy a dovolim si tvrdit ze aj duty,kedze k rodinu by si mal vazit.
neodpovedala si, ako sa k nemu spravas ty?

mgmg

byvame v mojom rodicovskom dome, takze ho jedine môzem vyhodit. je mi ale ozaj velmi luto, ze on si vôbec neuvedomuje, ako nas ničí. a samozrejme si to nepriznava ani sam pred sebou. ved keby ano, musel by sa predsa spamätat, nie?

outu

ked odídes. potom sa môže stat, ze ta začne prosit, aby si sa k nemu vrátila. ale myslím, ze po case by sa k tebe začal správať znovu tak ako teraz.

unknown89

vyser sa nanho cim skorej pre boha .. nezasluzi si ta ... a ani to dieta ked sa pred nim tak sprava .. ja nepochopim ako si chlap nedokaze vazit rodinu .. ved je to to najkrajsie co moze v zivote dostat .. je to smutne

Cariboo

tak bud v nom doteraz driemal tyran alebo sa na tebe vyvrsuje zato ze sa nedokaze poriadne postarat sam o seba. Oddnes uz ziadna chudera nebudes! pekne sa narovnaj a ked nabuduche zacne, tak mu povedz ze ak sa mu nepaci, vie kde su dvere. Musis byt razna.Nesmies si pripustit jeho slova k srdcu, teba to znici rovnako ako to zahati vas navrat k sebe. no myslim,ze ani nechces

miso 99

mne to pride ako keby lutoval ze ma zenu s deckom ... proste ste mu na pritaz ... ked si spomenula peniaze... inac ked ti niekto nadava ako to opisujes ako s nim mozes zit??