Xanax

Krau

Urcite su tam nakupne centra, ktore nezatvaraju skor ako 21.OO a ak nie, co je nerealne, tak vo Finsku urcite takisto ako na SK existuje pohotovostne lekarne...a ked ani to, najdi si na nete nejake dychove cvicena, nic viac Ti momentalne neporadim...Alebo sa opi :D Alkohol ta sice nakopne, ale po urcitom case ma takisto inhibicne ucinky...

Krau

To je maximálne indivudálne, ako som už napísal,pravdepodobnejšie je to pri dlhodobejšom užívaní, no pri jedinečnosti každého jedného organizmu môže niekto dostať záchvat aj po 3 tbl a náhlej pauze...Chod si kupit to, co som ti povedal. Ked uz nic, tak ta to aspon upokoji a aspon trochu zmierni tvoje aktualne priznaky..

misa7

europoostenie mam normalne zdravotku platenu ide ma drbnut uz mi bolo lepsie ale jAk som si toto precitala tak som sa riadne rozrusila

pan d.

Ja som bol v nemocnici nastaveny na pat liekov, vysiel som z nemocnice a moja doktorka mi dva lieky skrtla. Je to mozne? Mne jeden povedal, ze na to vraj nemala pravo. Co si myslite?

pan d.

Ja jediny ti poradim. Ja robim toto, ked nemam liek. Pojdem do lekarne a poviem im, nech mi daju liek bez receptu, ze im ho donesiem napr. o mesiac. Mesiac su ochotny cakat. Skus tak obehat vsetky apotieky:)
Alebo to svinstvo prestan brat. Podla mna ti nic nebude, lebo je to len doplnkovy liek. Skus taky tisercin moja mila, to budes soknuta:)

Krau

Xanax, Neurol, Frontin su jedny z najnavykovejsich liekov. Vsetko je to alprazolam - psychofarmakum, inhibuje procesy v CNS...:Cize ked ty si pocas 3 tyzdnov svoju CNS udrziavala v inhibicii,je jasne, ze zrazu je to pre telo sok a moze na to zareagovat aj neprimeranou excitaciou, coho vysledkou pokojne moze byt aj epilepticky sok. Tym Ta teraz nechcem strasit, mozne to sice je, ale ja by som to ocakaval skor v takom pripade, keby si to brala aspon niekolko miesacov.Ak sa k tym liekom naozaj nemas ako dostat, ze tam, kde si, nie su take lekarne, kde by Ti aspon tu 0,25 dali bez Rp., kup si aspon nejaky volnopredajny liek, s obsahom lubovnika, valeriany alebo mucenky. Idealna by bola kombinacia vsetkych 3 rastlin a hlavne si vyber taky, kde je ich najvyssia koncentracia. Vsetko su to rastliny s inhibicnym ucinkom na CNS, rovnako ako xanax a pod., kedze vsak ide o rastliny, je jasne, ze ten ucinok nie je taky intenzivny. Ale myslim ze na "udrziavacku" ti to zatial staci...Nic ine asi urobit nemozes...Teda mozes ist na pohotovost, kde im ozrejmis svoju situaciu a v tom pripade by Ti urcite predpisali 0,25..Otazne je, ci mas europoistenie,alebo si poistena tam, a ak nie, ake drahe tam je zdravotnictvo...