ziadna zena ma nikdy nepritahovala ale ani muz. stale pocuvam o tom ako ma kazdy vlastne fyzicke preferencie ohľadom vysnivaneho partnera. mna v zivote nikdo nikdy nepritahoval len na zaklade fyzickeho vzhladu. jasne ze nieco sa mi paci a nieco nie, ale berem to skor z estetickeho hladiska, nejde o neaku fyzicku pritazlivost. jedine co sa mi ako tak fyzicky paci je brada u muzov. ide podla vas o asexualitu ak su moje sexualne fantazie skor abstraktne?
Som asexualna?
nie si asexualna. ja to mam dost podobne. tiez ma nikdy nevzrusovali fotky holych chlapov, ich vymakanych tiel co si baby lepili po stenach. a malokedy ma vobec nejaky pritahuje, ale ked uz hej, tak poriadne. a vzdy to je skor energia toho cloveka, nieco co sa neda presne vyjadrit, ze lebo ma taky biceps a tehlicky na bruchu :D niekedy to je napr. hlas, niekedy vona, drzanie tela... to je take tazko uchopitelne, ze preco.
a ja mam tiez plno takych ladovych prezyvok, ale tak jednym uchom dnu, druhym von, ja viem svoje ;)
ani ja si o nikom nemyslim ze ma pekne telo.. mna vzrusuju vone, dotyky,nie telo niekoho..a pritom mam zdravy vztah a viem sa zrusit :) takze niesi sama.. a toto rozhodne nieje asexualita.
koľko máš rokov? pri akých myšlienkach sa dokážeš vzrušiť? dokážeš dosiahnuť orgazmus a máš potrebu fyzického kontaktu s ľuďmi? môže sa jednať o problém, ktorý by si mala riešiť s lekárom.
myslim ze nemusis sa brat ako nejake pokrivene individuum. v dnesnej dobe promiskuity a (povedane trochu drsne) prcania za kazdym rohom a erotikou na kazdej druhej internetovej stranke a reklame v telke su ludia ako ty skor vzacnost, preto sa citis inak a preto ta vnimaju ostatni ako ladovu kralovnu. pokial nie si horenos, namyslena alebo fakt neprijemna, tak si nemas co vycitat.
co sa tyka toho - "ze to musi byt sakra uzasny poprdeli chlap z vesmiru", tak na to sa da povedat jedine: ziadaj a ocakavaj od partnera LEN tolko, kolko mozes sama ponuknut/dat. inak ostanes sama cely zivot, prip. ti kazdy vztah skor ci neskor krachne.
vzdy som si myslela ze asi na to aby ma druhy clovek pritahoval musim ho poznat osobnostne, a ze to musi byt sakra uzasny poprdeli chlap z vesmiru.
pytala som sa hlavne pretolebo uz som bola oznacena za chladnu princeznu skandinavsku co čura kocky ladu. ale dakujem vsetkym za odozvy, berem to tak ze som trocha divna, no co uz
nie je to divne. akurat tvoje sexualne fantazie a citlivost na podnety nie su take intenzivne ako u vacsiny ludi. to ale neznamena, ze si asexualna. nieco ine to bude, az budes mat partnera. tam uz ten rozdiel moze byt citelnejsi, ak on bude hoci len normalne sex. zalozeny a ty si zjavne menej. je dobre si preto pri vybere partnera postrazit aj tuto vlastnost, ci potrebu. aby sa nestalo, ze ti bude vycitat, ze si frigidna a bude ti zahybat, aby si mal kde ventilovat sex. energiu.
errata "snivanie o..."
no ak si myslis ze sexualita je "sniva o krasnych ludoch s uzasnymi telami" tak to som potom asexual aj ja..:D
podla mna je to skor tuzba po fyzickom a intimnom kontakte ci spojeni s druhym clovekom.. na to co hovoris?:)
oukydouky - abstraktne sexualne fantazie su take ked si pri tom nepredstavujes ziadnu konkretnu osobu... nijake extra vlastnosti... ako siroke plecia, blond vlasy a pod. Teda ak som slecnu spravne pochopila :)
nie je to divne? ze ma predstava naheho chlapa nijak nevzrusi? vzrusit sa dokazem. mala som aj partnera, vtedy ma ale nevzrusoval fakt ze som v intimnom fyzickom kontakte s druhou osobou. ja vlastne sama neviem. nikdy som si o nikom nepomyslela ze "ten ma ale pekne telo" alebo podobne.
jejda a vsetky tie oidipusovske veci mi ani nespominajte :D otec mal bradu, ale s nim mam vztahy zle, takze freudovske teorie neprijmam :D
a abstraktne fantazie.. nepredstavujem si druhu osobu, nesnivam o krasnych ludoch s uzasnymi telami