Uz ma to s nim zrejme nebavi..

Príspevok v téme: Uz ma to s nim zrejme nebavi..
nezabudka22

s priatelom som kazdu volnu chvilu.... nie, ze by mi to vadilo , ale uz zacinam mat ten pocit,ze ma dusi. ked idem s kamaratkou na kavu,ma milion otazok a chce vsetko vediet, ja som neni skoro vobec ziarliva, no on je extremne ale davam mu najavo ze so mnou zamavat nebude, ze som od neho neni zavisla a on to nemoze zniest... ked sa mu nieco nepaci musim pocuvat jeho ironicke nepriamo urazajuce poznamky na mojich znamych alebo moje kamaratky a obcas aj na mna samu aby ma psychicky zdeptal..co ma vie dost vytocit( mna kludnu povahu)...

jedno viem, ze ma miluje. ale asi je na mne zavisly a ja potrebujem troska viac volnosti a nepotrebujem aby mi behal za zadkom no on to otoci proti mne v zmysle ci su mi prednejsie kamaratky atd a ze ci potrebujem behat kade tade. Ist sa zabavit nebodaj do nejakeho klubu s kamaratkou nehrozi pretoze mi to nestoji za to aby mi vyplakaval, rozchadzal sa so mnou, hadal sa so mnou aj ked vie, ze sa so mnou nerozide. Niekedy mi pride ako psychopat a uz mi zacinaju liezt na nervy take veci ked mi okamzite kazdy den ako sa zobudi vola ci budeme spolu atd. a mnoho ineho. ja mu aboslutne nic nezakazujem. ak sa mi nieco nepaci poviem mu to narovinu a co spravi on je na nom, ale on spravi aj nieco proti svojej voli.. radsej nepojde s kamaratom na kavu kvoli myslienke ze nebude vediet asi 2 hodiny kde som ja.. ak sa nepaci neco jemu tak to je peklo....

na druhej strane mi velmi pomohol a aj pomaha je na neho spolah, nikdy nemeska, uprednostnuje ma pred vsetkymi, je obetavy ale aj tak niesom spokojna :(

jeho ziarlivost a to ze sme nonstop spolu ma nici :( som stastna ked som s kamaratkou raz za mesiac na kave aj to mi za hodinu hned vola ci budeme spolu a uz je nervozy a tak :( hrone ma dusi a nicí ja uz ani neviem ci ho lubim :(

a bojim sa s nim rozist pretoze to nemal kedysi v zivote ruzove casto byva depresivny... bojim sa co by spravil, on by isiel aj cez mrtvoly asi by ma prenasledoval alebo co alebo by si nieco spravil a bojim sa ze by som ostala sama ako prst a po case by mi zacal chybat no cesty spet by uz nebolo... jednoducho ma dusí vo vztahu neviem si predstavit s nim buducnost ale bojim sa toho ako by to bolo bez neho.. ani neviem co mam robit... zrela som na psychiatriu :(