Čítať patnerovu poštu?

lelo111

Jefitto, zatiaľ som ju nečítal!!! A nechať si to - Ty si myslíš, že zahodiť mnohoročný vzťah, deti, priateľov, lásku k nej je také jednoduché, ako lúsknuť prstami?
Ale žiť v neistote? Neprajem ti takuto skúsenosť, ale keď niečo také zažiješ, spomeň si, ako ti dnes bolo všetko jasné a vedel by si to hneď vyriešiť.

Mimulus

Voľakedy v ,,inej dobe,, to NIE bolo akože morálne ale je to podľa mňa na Tebe. Dnešná doba je krutá a zlá a aj ty musíš byť presne taká istá ak chceš v živote niečo dosiahnuť alebo byť šťastná!!!

Jefitto

A čo si truhlik či čo? Omg, to si nechaš? Či vy sa takto vzájomne podvadzate či čo? To je vzťah twl... v dnešnej dobe sa človek nestíha diviť

lelo111

Jessi - Už mi neverná bola a mám podozrenie, že mi je znovu. A nešlo o malý úlet, ale o dlhé podvádzanie. Prišiel som na to, keď už to skončilo, ale nie z jej strany.

Jessi_1111

Dobré ráno.

Určite poštu NEČÍTAŤ! Lebo keď sa to dozvie, môže Vás zažalovať a na pokeci je to všelijaké a radila by som Vám sa jej aj priznať, že viete to heslo, teda prístup na ten ,,pokec" a povedať, teda, slušne ju požiadať, aby si to heslo zmenila. Bude Vám povďačná. A na pokeci to ani nie je nevera, podľa mňa len takú malé úlety.

Dovidenia.