Stojím pred dilémou - čítať partnerkinu poštu, keď mám podozrenie, že mi je neverný? Ona nevie, že mám do jej Pokecu prístup.
Čítať patnerovu poštu?
Možno by bolo lepšie spýtať sa na to rovno...
Áno. Ked máš vazne podozrenie tak to sprav.
Jefitto, zatiaľ som ju nečítal!!! A nechať si to - Ty si myslíš, že zahodiť mnohoročný vzťah, deti, priateľov, lásku k nej je také jednoduché, ako lúsknuť prstami?
Ale žiť v neistote? Neprajem ti takuto skúsenosť, ale keď niečo také zažiješ, spomeň si, ako ti dnes bolo všetko jasné a vedel by si to hneď vyriešiť.
Voľakedy v ,,inej dobe,, to NIE bolo akože morálne ale je to podľa mňa na Tebe. Dnešná doba je krutá a zlá a aj ty musíš byť presne taká istá ak chceš v živote niečo dosiahnuť alebo byť šťastná!!!
A čo si truhlik či čo? Omg, to si nechaš? Či vy sa takto vzájomne podvadzate či čo? To je vzťah twl... v dnešnej dobe sa človek nestíha diviť
Jessi - Už mi neverná bola a mám podozrenie, že mi je znovu. A nešlo o malý úlet, ale o dlhé podvádzanie. Prišiel som na to, keď už to skončilo, ale nie z jej strany.
Dobré ráno.
Určite poštu NEČÍTAŤ! Lebo keď sa to dozvie, môže Vás zažalovať a na pokeci je to všelijaké a radila by som Vám sa jej aj priznať, že viete to heslo, teda prístup na ten ,,pokec" a povedať, teda, slušne ju požiadať, aby si to heslo zmenila. Bude Vám povďačná. A na pokeci to ani nie je nevera, podľa mňa len takú malé úlety.
Dovidenia.
NIE !!!