Chalani co sa vam nepaci/paci na dievcatach?

system

Magy: " nieco ako Ebba Zingmark." :D si delas prdel ? ta Ebba vyzera dokonalo :D inac kto to vlastne je ? myslim ze ju milujem :D:D:D

Magy

co sa mi paci - ak je zdrava (psych. aj fyzicky), kludna, usmievava, ticha, stara sa o seba (nie prehnane!), ma vkus a sarm, rozumne nazory a je "dospela", sprava sa ako dama, nie ako slapka. co sa tyka vzhladu - ma modre oci a dllllllhe vlasy (nie je to podmienka), je stihla, dost vysoka. nieco ako Ebba Zingmark. O:)
co sa mi nepaci - ak fajci, chlasta, je vulgarna, ukecana az hroza, zavistliva, hasteriva, afektovana, depresivna, leniva a so zlymi hyg. navykmi.. (uz som zazil aj take prasiatka!), ak sa na nu neda spolahnut, princezna horenostek alebo etericka vila, s ktorou sa neda zartovat alebo santit, lebo hned "joooj prestaaan, sa ovlaaaaadaj" a pod. :D

lost

Kazdy den sa sem pokusim dat 1 polozku :D

Vcera to bolo fajcenie, dnes je to - sebalutost.

(tj. vsugerovana depresia bez akehokolvek hmatatelneho alebo podlozeneho dokazu. priklad: "zivot je nanic" ale tam argumenty koncia.. ak by tam bol dôvod da sa to pochopit, no inak to beriem skor ako silne neativum, hlavne ak sa to perodickejsie opakuje ako tie vase zenske veci..)

muhahaa

určite sa mi nepáči keď baba fajčí, je to hnus , lebo človek chce či nechce pozera aj trochu do buducnosti a pri predstave že matka tvojho dietata fajčí no hnus ... daľej nemám rád keď veľa pije, hej ked si dá pohárik dva tri do nalady, uplne v pohode , ale aby bola do roka niekolko krat ozrata do nemoty, alebo pripita a mala by z alkoholu grcat , no fuj najvacsi humus u dievcat ... aspon u mna kedze nefajcim a neozieram sa :)
proste mala by to byť dáma vedieť sa tak správať na verejnosti, žiadne nadávky, jemné citilivé dievča :) a strasne ale strasne mám rád ked má dievča pekne upravene dlhé vlasy :) a este ma odradzajú také ktoré toho vyskusali uz viac ako by sa patrilo ...
- inak farba vlasov rovnatka, aj aj mozno nejake to kilecko navyse vobec navadi, prsia by som riesil asi az na poslednom mieste , proste musi z cloveka vyzarovat nieco , ten usmev do ktoreho sa zamilujes :)

Jefitto

Mne sa dosť nepáči, keď má žena krátke vlasy... asi už len za to, že ja mám vcelku dlhé (heavymetal si nevybera), takže by to bolo minimálne divne... no a potom čo sa mi nepáči- chlupy... chlpaté ženy, to je dačo strašné (samozrejme, bavíme sa do veku tých 35 rokov, potom už neviem :D)

Matt_o_O

a este som zabudol dodat prefarbene vlasy sa mi nikdy nepacili.... obzvlast ked to az prilis okato vyzeralo... tmavovlase prefarbene a tie odrastene korienky ou to nieee :)) a taktiez ani moc omietky na ksichte... prirodzena krasa jemne zvyraznena ;))) a hnusia sa mi umele nechty ;D