Chcem sa opytat, ci neviete o nejakej dobrej plastickej cirurgii. Nie som ziadna modelka ani nic take, ale potrebujem surne plastiku tvare lebo vyzeram hrozne. Urcite sa aj budete smiat ked vam to poviem. Ak by ste o nejakej vedeli, dajte vediet. A esteby ste nevedeli v akej sume priblizne by sa ta plastika pohybovala? Dakujem
Plasticka operacia tvare
Lenka ked mam k niecomu prirovnat tvoju otazku, je to uplne rovnake, akoby si sa pytala, kolko stoji auto...Potom sa necuduj, ze tu ludia vseliako reaguju, ved trocha porozmyslaj, ked zakladas temu :D
tak napis co sa ti nepaci a co by si chcela zmenit
a za dalsie je dost mozne ze ak chces nejake licne kosti, brada, celo ze to ti ani u nas nespravia
Lenka:
fakt je dolezite co vsetko si chces dat spravit na tej tvari...
Lenka 191
a čo všetko by si si chcela dať na tvari operovať? nos, uši viečka, vrasky?
Cena za operáciu nosa je podla toho čo ti bude robiť, ak aj kosť tak je cena okolo 1200-1500 eur zaleži od kliniky ak iba špičku tak je cena okolo 900 eur.
Uši su okolo 500-700 eur... popozeraj si nejake klinky v tvojom okoli. Držim palce nech si spokojna s vysledkom operácie aj s pokojom na duši.....
ved jej napisali len pravdu
taku trapnu otazku tu zbytocne dava a keby mala na taku operaciu peniaze tak tu nevypisuje
toto je otazka na plastickeho chirga a nie obycajnych ludi co si tu radia domace rady
no opytat sa mozes, ale z toho čo si napisala, ze vyzeras hrozne mame pochopit, ze sa pytas na celu tvar? viečka, nos, pery, brada, lica + lifting, alebo ako. co sa ti vlastne nepači
dobre opytat som sa mohla nie potom asi naco tu je toto forum
Lenka, to si napisala faaaakt 'vela'. Priblizne sa plastika tvare pohybuje od niekolkych stovak eur za male zakroky az po desiatky tisic eur pri velkych zasahoch. Staci ti taka info? poskytla som Ti presne take podrobne info, ako ty nam.
Plasticku chirurgiu najdes dnes uz pomaly na kzdom rohu, UTFG!!!