Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

JessicaI

baaboo

nic si z toho nerob...urcite to pojde dolu... treba vydrzat a jest 5x denne mensie porcie ako pred zaciatkom chudnutia.

JessicaI

ahojte

tieskam vam... pekne vysledky.

Zuzana76 vydrz... ono sa to musi poddat.

Jedna pani mi povedala,ze ona bola na jednej vahe plus minus nejake kg asi 3 mesiace a kedze nepolavila v spavnom stravovani tak sa to po troch mesiacoch zlomilo a zrazu zacala ist velmi pekne dolu z vahou.

Takze vydrzat, vydrzat...

baaboo

ach jaj dievcata
teraz som sa odvazila a 75,2 :(
fakt nechaaapem, ved papam tak isto a cvicim aj zumbu
no nic. Idem sa radsej merat lebo toto skakamie vahy by ma len odradilo od chudnutia
pekny den vsetkym a hlavne pevne nervy pri tom chudnuti

jupiik

Ahojte babenky, tak vidím že sa vám tu pekne darí.Bože ja som včera normálne zhrešila.Piekla som jablkovú roládu poliatu čokoládou a neodolala som jednému kúsku.A normálne som si ho vychutnala :))) A dnes ráno sa postavím na váhu a mám zas -1kg :D Chvalabohuuuu.. :)) čiže za skoro dva týždne už je -2kg. Som tak rada :))

Zuzana76

Nela41,
fantastické... Gratulujem.
Ja mám momentálne nejaký útlm. Keďže sa vážim každý deň vidím na váhe, že už cca 5 dní stojím na jednom mieste. Trošku mi to vadí, lebo ma to začína demotivovať. Jediné čím sa trošku upokojujem je to, že sa mi to stávalo vždy po takých 2-3 týždňoch keď som sa rozhodla so sebou niečo robiť. Ale dúfam, že keď vydržím, tak tá hmotnosť sa zase pohne smerom dolu. Dúfam, že vydržím. Som z toho smutná :( .

Nela41

Takže po desiatich dňoch cvičenia som sa pomerala a výsledky sú neuveriteľné

Váha: 76 kg (- 6 kg)
Prsia: 98 cm (- 6 cm)
Pás: 80 cm (- 5 cm)
Brucho: 99 (- 7 cm)
Stehno: 63 cm (- 1 cm)

JessicaI

sarah

vitaj... ja sa stravujem na obed normalne, jem vsak asi o 1/3 menej ako som jedla pred chudnutim. Pokial je to mozne a nemam zrovna velku chut na bravcove vyberam si vacsinou jedla s chudsim maskom ako napr. kuracie, morcacie na rozne sposoby.
Treba vela pit cistej vody.

sarah

Pridám sa k Vám devočky, potrebujem zhodiť minimálne 10 kg a viac, nakoľko mám 168cm a 70 kg :( Naordinovala som si cvičenie každý deň "Slim in 6", hádam vydržím do konca ;) a jedálniček sa tiež snažím upraviť. Zatiaľ som si zvykla na raňajky: 4ks ryžové chlebíky so sójou + lučina alebo si dávam 40g ovsených vločiek a robím si to ako kašu s mliekom, sladidlom, škoricou a pravým kakaom; desiata: 1 až 2ks ovocie; obed: čo dúm dá alebo reštaurácia; večera: snažím sa bielkoviny ale nedarí sa mi :/ cottagecheese mi prestali chutiť asi začnem s tuniakom, vajcami a šunkou... nič lepšie ma nenapadá

Nela41

Teda zlé vyjadrenie, nejem normálne samozrejme mám zmenenú stravu, ale bolo to myslené tak, že nehladujem :)