Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

metracek

ahoj helus,varila si ten borsc a ak ano chutil,ja si dam na rano tiez ovocie,ozaj tak sa dohodnime a podme od pondelka na tu 90 dnovku alebo podme s ajulkou vsetky tri spolu,myslim ze ocisteny organizmus uz mam a ta 90 dnovka mi super vyhovuje a nehnevajte sa na mna ze som tu macingovu nevydrzala do konca ale prestalo ma to oslovovat nie je to o tom ze som z toho neschudla ale predpisane co mam jest rano na obed a vecer ma deprimuje ja si rada vyberam ale v ramci pravidiel,tak odpiste kocky kedy v ktory den zacneme spolu ja sa prisposobim tak doschudnutia

Helus

Ahooj metracek,vidim ze si mala dobre ranajky,ja mam tu polievku.A ked sa rozhodnes na 90 tak mas vo mne hned a zaraz partacku.Som zvedava na Ajulkino zajtrajsie vazenie,pockaj nastartuje nas to.Ja si idem na zajtrajsie ranajky nachystat pomarance,bo rano idem k lekarovi.baby darmo aj dnes som mala ranajky chlebik,a bolo mi tazko po nom.Darmo telo je uz zvyknute na ovocie.Ale ja by som aj 4 kusy ovocia zjedla,tak milujem ovocie.

metracek

ja dnes na rano jogurts medikom a hrozienka na obed dusena mrkva so syrom a na veceru bola treska s grahamovym rozkom to asi nemalo byt ale ako som si pochutila vzsy veceram do 18.00 a este cvicim tie brusaky apol litra citronovej vody ide to celkom fajn ale kava mi chuti aj tri za den ked som narobena tak ma to vzpruzi,mam nakupenu brokolicu aj zeler budem robit tie hranolky a kuriatko k tomu uvidim ako ale nastupim na tu 90 dnovku mozno od pondelka este uvidim idem ku kadernicke bo aj k tomu patri byt upravena tak ahojte dievcata a doschudnutia

Helus

Ahoj Ajulka drzim palce s vodou,a som zvedava na tvoje vazenie,ale verim ze budes spokojna,drzim nam palceky baby.ja som dnes bola uz na vychadzke,a citim sa super,toto mi chyba pohyb na cerstvom vzduchu.Na veceru idem varit zeleninovu polievku,a nadrobno nakrajane kuracie prso do toho.

Ajulka

Ahojme dievčence,

s tou kávou máš Heluš pravdu. Hneď na začiatku som si uvedomila, že ju tak nepotrebujem. Poobednú pijem len tak zo zvyku, namiesto tradičnej sladkosti.
Dnes bojujem s vodou, už mám v sebe min.2litre. Chcem to zvládnuť aj preto, že včera som nezvládla vitamínový deň a motala som jedno cez druhé...
Ráno bude váženie po mesiaci... Dúfam že sa budem mať s čím pochváliť.... :)

Helus

ahojte babulky,ako sa vam dari,ja som dnes mala po dlhej dobe na ranajky tekvicovy chlieb+syr a k tomu paradajku+ uhorku.A samozrejme kava+ caj zeleny+ voda bez toho nezacnem ani den.Ale co ja som pila az 4 kavy denne 1 kava mi chuti vyborne,ale dalsia uz nie,asi si telo uz zacina zvykat na inu stravu,a kava mi uz nechuti.Baby pekny den vam prajem.

Helus

Metracek aj ja sa zdravo stravujem,len ten pohyb nemam,ale od zajtra mam uz vychadzky,konecne,mam pred sebou este ortopeda+ rehabilitacie,mam zacvaknuty nerv v chrbte,a zapal,a ide mi to pod rebro,takze tak som dopadla.Prvu chripku som nevylezala mala som dovcu par dni,a teraz sa mi to vypomstilo.Priatel mi vravel,takto chces ist do roboty,a ja herecka,ze nema kto robit,a po tyzni hup,aj s kompokaciami.doschudnutia baby.

metracek

ahoj helus nie ja som nedala ani gram dole za 10 dni v macingovej a ani jeden milimeter v pase ani bokoch ani v stehne no ale nevadi cvicim tie brusaky a na rotane sa vykrucam a to budem robit kazdy den dusila som si teraz na zajtra mrkvu a manzel ze nakrajaj jej viac ze aj on chce vyskusat on nechudne ba co stale nieco vyjeda este si dnes aj pukance robil ale mna to uz nedrazdi nech si da aj pecene holuby ja mu doprajem ja som mala pred tou 90 dnovkou ktoru som drzala mesiac bmi nadvahu potom som schudla a teraz ma to bmi tesi ze by som este mala dat 8kg dole ale mne stacia aj 4kg a v pase 14 cm no to neviem ci dam ale uz teraz som na dobrej ceste,tak dievcata pokracujeme doschudnutia ahojte

Helus

Ahojte dievcata.
Metracek grtulujem ti k bmi.Len je mi luto,ze si zacala ,Macingovu,aj ja som isla do toho v dobrom umysle,len zdravotny stav mi to prekazil.A ty si nedala ziadny cm dole,ale kila ti isli nejake hadam.Inac baby ja som dnes mala na plane inu veceru,ale spravila som si bielkovinovu.Postruhala som ci cuketu,tu som opiekla na oivovom oleji,nakrajala do misy 2 paradajky+supla som tam maleho tuniaka 80g+ opecenu cuketu,osolila,mlete korenie,a troch pokvapkala citronom.Velmi chutne jedlo.Doschudnutia dievcence.