Kamarátka na chudnutie

metracek

lucka8 vitaj medzi nami,mozes naskocit do 90 dnovky kedykolvek tak zajtra mame skrobovy den dam ti dake tipy tak ako kazdy den ja zacinam vodou a kazde rano na ranajky je ovocie tak sa zasob dopredu a na obed polievka z kyslej kapusty so 6zemiakmi z toho zjes 4 na obed a 2 na veceru 1 krajcek celozrnneho peciva napr.graham.roztek,alebo cibulovy salat pridat aj kyslu uhorku tak je lepsi,alebo zeleninove rizoto alebo kolozvarska kapusta bez masa ako vidis jedla tu mas na vyber dve tretiny zjes na obed a 1 tretinu na veceru nezabudni priebezne cez den na pitny rezim 2l vody da sa to je to len zvyk tak ti prajem prijemne chudnutie s nami

Lucka8

Dakujem baby za mile privitanie a tesim sa na spoluchudnutie s vami :) mozem zacat s 90-dnovou dietou aj v strede tyzdna? Chcela by som zacat zajtra :) pekny den vam prajem :)

Ajulka

...ja dnes: dva pomaranče, kuracia polievka a Mozzarellový šalát s paradajkami, večera asi Acidko a šalát...

Ajulka

Ahoj Lucka8,
skvelé že sa k nám pridávaš. Držíme Ti všetky palce nech sa ručička na váhe odlepí. A ak nemáš knihu 90 dňová rozlišovacia diéta, skús nazrieť na stránku chudnime.kiga.sk. Je tam toho popísané dosť a aj kopa receptov na jednotlivé dni.

Doschudnutia babenky, pekný deň!

metracek

ahojte spolubojovnicky,AJULKAvylez chripku teraz je akosi vsade aj u nas v praci je jej vela ja odolavam ze by kvoli tej kope zeleniny a ovocia co som mala v tej macingovej,dnes na rano vodicka jablcko kavicka vodicka a varim si brokolicovu polievku kremovu a k tomu dusena brokolica na cibulke a cesnaku so syrom posypem a vysmazane tofu poupratujem byt pocvicim a vyvencim psika a hajde do prace,prajem vam pekny den dievcata a do schudnutia ps pozriem na jojke este teraz tu extremnu premenu 9.45 a budem popri tom varit tak ahojte

Helus

Dobre ranko spolubojovnicky,ja uz pijem rannu kavicku,a a vodicku+ cajicek,bez toho asi nikdy moj den nemoze zacat,ci vstavam o 5 alebo o 7.Prajem vam pekny dnicek,a nech sa nam dari.

Helus

AHOJ LUCKA8 VITAM TA MEDZI NAMI.90 DNOVKA SPOCIVA V STRIEDANI 4 DNI,ALE NA NETE SI KUKNI,TAK MAS VSETKO POPISANE.MY MAME DNESKA OVOCNY DEN A ZAJTRA IDEME NA BIELKOVINOVY,A ZIADNE PREHRESKY SOM ZATIAL NEMALA,CO SOM RADA,MAM SVOJ CIEL,A TEN CHCEM DOSIAHNUT.PEKNY ZVYSOK VECERA VAM PRAJEM DIEVCATA.

Lucka8

Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala :) mam 20 rokov, momentalne mam 72 kil, od noveho roka som schudla 5 kil z mojej povodnej vahy. Chcela by som schudnut este 10 kil, ved kedy, ked nie teraz? Som mlada a odkedy chudnem som vyrazne upravila stravu a cvicim takmer kazdy den. No odkedy som schudla tych 5 kil sa vaha absolutne nehybe. Svoju vaju som vzdy brala ako velky komplex, mam pocit ze slm strasne velka a naozaj by mi velmi pomohlo, keby som schudla . No mojim najvacsim problemom su vikendy. ked som s priatelom doma, nikdy neodolam poharu vinka a nejakemu chrumkaniu chipsov alebo nejakej cokoladky :( Vez tyzden posas skoly
Sa drzim velmi dobre, no tie vikendy su hrozne. Citala som, ze vacsinou drzite 90-dnovu dietu :) mohli by ste mi o nej povedat nieco viac? Mate skusenosti aj s nejakymi tabletkami na chudnute? ja som brala v januari acai berry a myslim ze mi pomohli schudnut. Bola by som rada keby som sa s niekym mohla delit o svoje skusenosti a vysledky :) dakujem a prajem vam pekny vecer :)

Ajulka

Čaute bojovníčky,
ani mne nechýba jedlo, tá potvora chrípka skolila aj mňa. Čajíkujem, medíkujem, zázvorujem a citrónikujem...
Vo veľkom vetrám, prihorelo mi maslo na sporáku(chystala som si špenát na večeru) kým som malú šerblíkovala... Je tu všade dymová clona, zapálila som voňavé sviečky možno pomôžu a idem na druhý pokus spraviť si večeru.

Helus

ahojte musketierky,ja som teraz dochrumala karelab,a na veceru mam fitnes salat sama zeleninka.vobec mi jedlo nechyba,varene,a zajtra buidu ranajky 2 jablka,obed cottage horcicovy ten novy+grahamovy roklik+uhorka+ vyvar z kocky.p