pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Dobre ranecko kocky ,ja prave pijem svoju ranajsiu kavicku+ zeleny cajik,dam sa do poriadku,a idem k vnucke ved je dnes MDD.A potom klasicke domace prace a varenie.Na obed budem mat zeleninovy privarok a duseneho pangasa.A ranajky mam macingovske.Doschudnutia musketierky.
Ahojte chudnuce kamosky.
CVarey gratulujem ti ku zhodenym kileckam,super ti to ide dole.ja by som sa mala odmerat,ale to z duse nenavidim,tak s toho nic nebude.Ja sa vazim,a to mi staci.
Metracek musis sa zatnut,lebo viem sama,ako ma milovala kamoska JOJO.Ale uz som sa s nou prestala kamaradit,poslala som ju zneprijemnovat zivot k susedom.
Light ja som si dnes pokupovala tie caje,su fakt dobre,ale ja mam najradsej zelene caje,a tym ostanem verna,ale aj ine pijeme doma,pre zmenu.Kocky doschudnutia,a pekny vikend.
Ahojte dievcata,ja som v udrziavacej faze a poviem vam ide na mna zravost a rano 70kg pomooooc no to mam za to 10 karamelovych cukrikov no uz len tie mi bolo treba a to ide vikend to musim pritvrdit v cviceni a aj ked zdravo jem musim prestat a odolat pokuseniam lebo ako hovori dcera ta druha co nepotrebuje chudnut ze ani sa nezbadam a kilecka sa mi vratia a to nedopustim LIGHT moja dcera si zaradila vodny den aj ked nemala tak to ma cele prehadzane dnes ma zeleninovy den a ma borsc co som vcera varila a zacala cvicit vcera bola v posilke ai som ju vyhecovala ja pojdem tiez na druhy tyzden cvicit lebo teraz mam pobednu tak len doma na koberci a dnes aj 2 krat pri tej vahe chcela som si uvarit pirohy no ale mozem zabudnut pri tej vahe mi aj borsc staci 2 taniere jeden doma druhy do prace tak sa drzme musketierky a doschudnutia moje zlate
Ahojte, tak ja som sa dnes odvazila odmerala, no som celkom prekvapena po tyzdni cvicenia a zmeny stravy. Takze z vahy -2kg a z pasu, bokov a stehna -1cm. Clovek neuveri ze ta strava moze tak pomoct, kym to nevidi na sebe, myslim ze po mesiaci to bude super, lebo este mi treba dost schudnut hlavne z bokov a stehien. Idem si spravit ovsene placky, velmi mi chutili a na obed budem mat bude cottage alebo lososa, na co budem mat chut to bude :), mam dnes vybavovacky a potrebujem si kupit topanky na svadbu a sacko, tak uvidim ako pochodim, kedze je vonku skaredo ani sa nechce na nakupy.
Ahojte kocky moje zlate,ja pijem kavicku a hajde do prace dnes pracujem cely den az do 22.Tu prsi tak je smutne pocasie.na ranajky mam mrkvu+ jablko+ ananas struhany ,obed zeleninove ryzoto + cviklovy salat.a vecera asi polystyren+sunka+ ladovy salat.Doschudnutia musketierky.
CAVES KAMOSKY=dobre ranko HELUS no ja som tie caje objavila v mensom obchodiku CBA,to ked chodime z obedu tak si tam ideme na nakup.....hihi No ja som dnes asi o kilo lahsia na tej mojej sprostej vahe= sa umudrila,ale nie ,vcera som mala asi hodinovu prechadzku mestom = s koleginkou sme daco riesili,takze aj takto sa da hihi,no vyslo presne pocasie ako pre nas,aj slniecko vyslo....No ked sa umudri pocasie tak budem absolvovat taketo vychadzky castejsie=aj ked len tak po meste a nakupnych centrach.....Metracek ja mam dnes bielkovinovy den,takze to mame trochen posunute s Tvojou dcerkou=na obed mam rybu,namiesto zemiakov si dam salat a teraz kavicka aj cajik ovocie si musim kupit cestou do prace lebo na banan a jabka uz nemam chut= riesim to aj detskou vyzivou so znizenym obsahom cukru,uz som mala jablkovo jahodovu a je mniam.Tak som sa rozpisala=musim do prace kocky =drzim palce VAM aj VAAAAM KOCKY PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Ahoojte kocky,vidim,ze sa vsetkym dari zdravo stravovat,len tak dalej.
Light prosim,ta v ktorom retazci chodis na tie caje,asi to bude Tesco.ja som maniacka na caje,ale vselijake,aj sypane z cajovne.
carey super,mas nad sebou kontrolu,a ked si platis,tak sa budes striktne drzat jedalnicka,tomu verim.
Metracek kde si?Doschudnutia musketierky.
Ahojte kamosky.Tak ja dnes vitaminovy den=rano banan,potom hrozno,medzitym caje a kava,obed cisty vyvar ,dusene huby a salat z cinskej kapusty,hruskovy bio napoj,teraz na veceru som si zase urobila cervenu kapustu len tak osmahnute a na to som si podrvila trosku zmes orechov=celkom dobre mi to chutilo.Este si idem uvarit cajik,ten novy s aloe vera mi velmi chuti a dnes som si este dokupila s prichutou Wild straw berry+Black(cernice)+Zazvorovy caj Wellness ,som zasobena mozeeem chlastat.A chrumkam BIO Spaldove tycinky celozrne su perfektnee ,som neodolala.Kamosky blahozelam k ubytkoch na vahe,len tak dalej =DRZME SA = DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY=PAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Ahojte dievcata,
u mna nic nove... drzim sa. Chudnutie ide velmi pomalicky.
Carey tesim sa s Tebou... je fajn ako to zvladas.
Vsetkym co sa drzia a co schudli aspon zopar dkg gratulujem.
Drzte sa...
Helus tak snad ti budu chutit, mne velmi chutili, ja som si miesto medu dala agavovy sirup :)
Inak dnes to bol riadny zaberak v posilke, uz pritvrdzuje :D, ale dobre na mna treba tvrdo. Ja sa chcem zajtra odvazit, odmerat, potom napisem co sa zmenilo, ale je to len tyzden, tak uvidime. Inak vydrzala som tyzden bez peciva, moj rekord :D ale sranda na tom je ze mi ani tak nechyba a ani cokolada mi nechyba juj tesim sa zo seba.
Helus, metracek gratulujem k ubytku :)))