pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Kilecko ano vacsinou sama, no niekedy je doma navarene
R: banan
O: 2 kusky pizze
V: pribinacik
Posledne 2 dni mi je uplne divne. Cokolvek zjem je mi z toho divne a zle-ako keby som zjedla 30 porcii plus som taka unavena, ze iba lezat musim.. nechapem, co mi je
Ahojte,
MIMMA super jedalnicek dala by som si to si pripravujes sama .
HELUS ako ti vysiel novy receptik a co si piekla ,ci varila ,inac ved ty malo jedavas ,za to ja dievcata som to trosku flakala dnes bryndzove halusky ,zajtra kolozvarska kapusta bez maska a zemiakov len ryza a kysla kapusta prekladana ,ale ostatny maju vsetko ako ma byt .Som zvedava co mi vaha ukaze ,ale myslim si ze fajn citim sa tak .Dnes som mala fajn ranajky banan ,2 kiwi a pol jablka posypane orechami mletymi a poliate troska medom ,no mnamka a nemam chut na sladke vobec.
Dnes este pocvicim a pekny den za nou bola som uz hodinu na vychadzke .
DOSCHUDNUTIA
R: prazenica s cherry, chlebom, kakao
O: hovadzi vyvar, kuracie prsia so zemiakmi, salat
V: tuniak v konzerve+chleba+zelenina
Ahojte kocky ja dnes doobeda ovocie pomarance,jablka+1 kivi,potom v preci 3 burizonove chlebiky samotne,a teraz jem toasty s paradajkou viem ze o nicom,ale inac sa neda frmol,a neni kedy sanajest.vikend mam pracovny,tak idem vyskusatjeden recept,potom sa sem ozvem ake to je.
R: smoothie (ananas.stava+pomaranc.stava+2banany)
D: jablko
O: 2banany, mandarinka
V: zeleninovy salat+kur.maso+chleba
Dnes som dala taky ocistujuci den
ahojte kocky ja som dnes mala horku cokoladumz lidla,a tak mi je z nej tazko,no trebalo mi ju jest?Ja zajtra varim fazulovu polievku,ale tu si dam az v piatok,zajtra mam ovocny den precistujuci,ale kava+ caj musia byt,bez toho ma strasne boli hlava a som slaba.
Ahojte,
Akurat som dosmazila na zajtra cukinu,kupila som v kauflande a nakrajala som si na tenko asi max.5mm a namacala som ich v cesnakovej paste a na olivovom oleji som ich povysmazala ,plnu misku mame s dcerou a este vecer ked pridem z cvicenia urobim macingove ranajky mrkva a jablka nastruhane posypem orechami a polejem medom troska a pridam hrozienka zajtra mame vitaminovy den.Inac aj ja poznam z mojho okolia co drzali macingovu a tie tlstejsie dobre schudli ,ale akonahle sa vratili k staremu stravovaniu maju to aj s jojo efektom naspat,inac mala som knizku doma ma sa ta dieta drzat 30 dni potom sa ma prejst na semafor a potom zas 30 dni a zas semafor no urcite kto to dodrzuje musi schudnut,verim tomu je to jednoducho zmena zivotneho stylu.
Pekny zvysok dna ,doschudnutia.
Lepok- aha, ok, tak dik za opravu :DD
ale to je vlastne druhorade, hlavne, ze to s tou vodou funguje :D
Ahojte dievcata,
Akyste mali dnes den? Ja celkom fajn, aj som dnes si v praci zacvicila a pocasie bolo celkom pekne :).
Tak Kilecko neviem ale kamos ozaj schudol a hlavne jak som vravela tuky sli dole, musim sa ho opytat po akom case si vsimol zmenu, inak si si tu dietu stiahla? Lebo ked si ju stiahnes je tam toho o nej viac, na jej strankach o nej moc nepise len co jest a tak.
Tak doschudnutia dievcata :)
Ahojte,
LEPOK ,len sa vyliec teraz stravu neries ,ale aj tak ked je clovek chory tak zje vela ovocia ,som nevedela ,ze ked je NOV ,ze aj vtedy idu kila dole ja ze len ked je spln no porozmyslam nad tym .
Inac ja by so tiez peniaze nevyhodila na ziadne krabicove jedlo a tabletky zazracne o tom nemozem ani citat nie to este pocut.
Boli sme na nakupoch s manzelom a ze len tak prechadzkovo a prisli sme za 2 hodiny no obaja sme unaveny cesta nam trvala vyse hodiny no dnes uz necvicim dam si este oddych ,ale zajtra uz ano .
BEALEN inac mne tie prve dva tyzdne v acingovej nerobili problemy dokonca so ani hladna nebola ,ale po 2 tyzdnoch som nezhodila ani deko a ani milimeter a tak som to po 2 tyzdnoch zabalila a pokracovala v 90 dnovke ,ale mozno keby som vydrzala tak dam nieco dole ,ale potom tam uz je aj tak dost maska ,no ale tento rok sa na nu chystam mozno ju dam po tej 90 dnovke uvidim a jedla si aj teraz z tej macingovej varim borsc,dusena mrkva ze perkelt to volaju no ale ja poznam perkelt smotanka a halusky to je perkelt nie ta ich mrkva dusena hi hi a cuketu udusenu tu mozem aj fliacky z kalerabom boli fajn ako kapustne a salat cviklovy tiez dobry vela jedal ma tam inspirovalo a zaradila som to do svojho jedalnicka .
TAK DOSCHUDNUTIA .