Kamarátka na chudnutie

kilecko

Ahojte,tak dnes vitaminovy den,chlebik z jahodovym dzemom,obed brokolicova polievka,karfiol a sampiony na veceru huspenina no ta asi nemala byt ,ale chutila a zajtra bielkovinovy den no to este neviem co mrazak da takze masko ,ale mam chut aj na jogurt asi si ho dam rano.

Light netrap sa kazdy ma niekedy prehresky v jedeni ,len sa drz ,ale do vecera si predsa vydrzala hi hi s usmevom to ide lahsie

DOSCHUDNUTIA

light 93 ?

Ahojte kocky....no tak KILECKO dnes dobre az na vecer som to nejak nezvladla = piate cez deviate,ale asi preto ,ze zajtra do prace a som nejaka unavena..stale mam problem s tou chrbticou ,aj prsi ...PA

kilecko

LIGHT ,ale nejes moc tak akurat ,ale privrem ocko nad tym syrom a jogurtom to su bielkoviny ,ale hlavne je ,ze sa neprejedas stale to je dobra zdrava strava treba chudnut z radostou a nie sa stresovat a zajtra jasne ,ze hi hi mame na veceru mnaaaam .Inac zajtra mas dobre jedlo ,len nejedz tolko tych rozkov 2 ti stacia ci nie hi hi ,inac zajtra by nemali byt ziadne rozky ,ale privrem ocko ked si das .
DOSCHUDNUTIA

light 93 ?

Tak ahojte kocky... KILECKO tak ja dnes na rano ladovy salat syr a grah.pecivo..jabko OBED: spenatova polievka a zemiaky zo zapecenou mrkvou a brokolicou na vrchu trocu syra,OL: jablko rohlik a na veceru mam pripraveny sojovy jogurt a rohlik.asi jem viac ako mozem ,ale ked sa vyhladujem tak mi je zle.No a na zajtra mam na obed zeleninova polievka a rezance s makom,na veceru jasne ze hihi.No ja cez tyzden nevarim ,stravujem sa v restauracii co mame obedy ako pracovne,takze ked mi vyhovuje tak si vyberam,stale sa to nejak da az ten 4 den to uz ked sa neda tak si pripravim doma .Tak pa

kilecko

Ahojte,
Tak sa mi to lubi LIGHT ,jasne spolu nam to pojde lepsie.Tak dnes skrobovy den polievka zemiakova kremova rozmixovala som vyborne chutila a do prace mam 2 zemiaky uvarene nakrajane a poliate usmazenou cibulkou mnaaaaam ,rano boli 2 pomarance posypane orechmi a 1 lyzicka medu a pitny rezim.

Zajtra uhlohydratovy den ja varim cestovinu a podusim brokolicu a sampiony na cibulke rodine este pridam salamu nakrajanu kapiovu a dam zapiect do rury im polejem syrovou omackou ,mozes spravit kapustne fliacky,alebo spagety s bolonskou omackou a vecer si mozes dat tie piskoty ,alebo kolac to bude radosti hih hi
Inac zapisuj si co jedavas kazdy den potom ked uz nebudes vediet co si dat kuknes do zosita a varis ,mozes pouzit aj do buducna ja tak cerpam svoje recepty z minuleho roka ked som chudla mam tam zapisane aj svoje miery ,kila a porovnavam mat v tomto veku dennicek super nie hi hi.

doschudnutia

Helus

Ahojte kocky,ako sa vam darilo?Ja som mala o 22,50 2 mini nandarinky,ked som prisla z prace ziadalo sa mi strasne.
Light ja prave,ze nevypekam,ale potrebovala som vyskusat receptik,budem ho potrebovat na oslavu,takze moze byt.idem uz spat,som nejaka unavena.

light 93 ?

ahojte kocky KILECKO tak dnes sme mali skoro rovnaky jedalnicek ,len ja sommala iny syyyr :)a mas pravdu ked som si dala syr rajciny hned ma to nasytilo a dnes vobec sladke ani prehresok ,no tak kavicka s mlieckom MARE..a 1cajova lyzicka trstinovy cukor.Ale uz mi to zacina ucinkovat = ze budem disciplinovana = ciitim to,tak som rada,ze si so mnou na tej 90tke. HELUS tak vo velkom vypekas?..

kilecko

Tak vidis Helus zvladla si to bezlepkove pecivo.

JABLKOSA kazdy si musi najst svoj sposob znizenia svojej nadvahy je to len o tom kolko kalorii zjeme a kolko vydame a ja som zas rada ,ze v 90 dnovke je sladke ved len kazdy 3 den a kto nema rad sladke moze si dat slane ,alebo zmrzlinku 3 oblubene kopceky .
A neboj sa ,ze priberies ,ved ked sa zdravo stravujes ,tak by si pribrat nemala .

Tak vahu mam nemennu aj pri tych 2 tyzdnovych prehreskov som nic nepribrala a tak znova pokracujem v 90 dnovke na vahe 71kg a tak uvidim aku vahu budem mat po mesiaci dufam ,ze 69,9kg ta prva cislovka je pekna aj tak chcem schudnut len na 67 kg ,ale teraz to uz nejde tak lahko ,ale pojde to mam cas no ale nie dlho do maja to musi byt.

Doschudnutia musketierky.

Jablkosa

Dufam ze nepriberiem , ja som pribrala preto cca 5 - 6 kg lebo som strasne sladkosti jedla a tak neviem si predstqavit 90 dnovku kde by som mohla jest n veceru sladke .. rdsej nie to ja by som sa uz nezastaila potom..
Este mi velmi chyba pohyb , ziadnen cez zimu nemam co je chyba

Helus

Ahojte kocky moje,ja som dnes rano piekla maffiny,3 som si nechala,a ostatne odniesla k dcere.Su super z mojej bezlepkovej muky,2 som zjedla na ranajky.Desiatu som mala 1 malicku mandarinku,obed bude zemiaky na cibulke+ uhorka,a v praci vecer ryzove chlebiky so syrom+ ladovy salat.Vitam nove kocky na chudnutia drzme sa musketierky.