Kamarátka na chudnutie

carey

Baby ja uz balim pomaly kufor, ale nechce sa mi to teraz vsetko, lebo viem ako tie veci potom budu vyzerat. Sme si naplanovili tak ze jeden den obed nejaky tuniak v konzerva a druhy den pojdeme na morske plody, tak snad sa nebudem prejedat. Pocasicko sa nam zmenilo dnes, ale aspon nie je tak horko a do autobusu si dam asi nieco s dlhym rukavom, lebo sak klima, minuly rok mi bola dobra zima.
Drzte sa tu, ale sak to vam nemusim hovorit, vy ste odhodlane a ide vam to super. Potom sa ozvem, tak sa tu majte pekne

LIGHT 88

AHOJTE KOCKY MOJE ZLATE :))))))))))))))DAKUJEEEEM METRACEK AJ TEBE HELUS (aj ostatnym...)ze mi tak fandite = no tie cviky su pre mna super ,lebo citim uz trosku taku svalovku = maju sa cvicit rano a vecer a postupne zvysovat, staci zacat od 1x a stale pridavame...ja zatial len rano ale uz pridam aj vecer.No metracek jak si vychrlila tie bielkovinove....hned som si vybrala ryby vajicka syr skombinujem to a mam aj zeleninovu polievku od vcera damsi trosku masla.Terazuz bola kavicka vodicka a mam pripravene marhulky cierne ribezle a bielu slivku = na ranajky. AHOJTEEE

Helus

Ahojte musketierky,ja sa zajktra tiez popozeram po tych cvikoch,zaujalo ma to.
Metracek ja viem,ale uz bola silna chut na jogurtik biely.na ranajky uz mam nachystane slivky,mnam a potom ked bude hlad,tak nejake jablko.Zajtra mam mat volno,tak chcem ist s vnuckou na plavaren.doschudnutia musketierky.

metracek

ahojte ,tak ja si stale drzim mojich 71kg ale po dovolenke sa na to pripravim a idem na to ,HELUS nepokusaj svoj zaludok nestoji ti to za to aj bez mliecnych vyrobkov sa da byt ja viem ze mne sa to dobre pise ked mozem ich jest ale naco zbytocne drazdit zaludok ,LIGHT fandim ti urcite dobre schudnes lebo tak to ma byt clovek potrebuje odhodlanie a vtedy tie kila idu dole chce to len vydrzat tych 90 dni potom to udrzis aj ked 2 az 3 kg naberes spat bude to stale vyborne tak len dalej budem ta podporovat bielkovinovy den ryby,spenat s vajickami,syr a zeleninka ,leco,kura a zelerove hranolky,prirodny reznik a zeleninka no vyber si nieco z toho a dobry tip na tie cviky idem to pozriet tak dik ,drzme sa musketierky doschudnutia

Helus

ahojte kocky.
Tak ja uz ostrihana,a super kratucke,uz len buduci tyzden do toho hodit melir.
Light88 ano je to mrazene,potrebovala som sa schladit.zajtra sa chystam odvazit,ci sa nieco nezmenilo.Ja som mala rano jablko,a teraz slivky,a pijem kavicku+ zeleny cajik.light ani ja neviem hned rano jest az za taku 1-2 hodky.na obed budem mat dusennu kapustu so sampionmi+zemlu bezlepkovu.Inac vcera som mala ten jogurt,a samu kyselinu som vracala,takze mozem na jogurty zabudnut,aspon na 3 roky,to mi vravel jeden pan,co ma tiez celiakiu 10 rokov,ze po 3 rokoch zacal skusat mliecne,a v pohode.Pekny den vam musketierky prajem,a doschudnutia.

LIGHT 88

Tu na internete som nasla zatial len nakres tych cvikov = ale mne to staci ,len som chcela vediet ci som ich spravne pochopila podla knihy,a pochopila ,zadala som si dukanove 4 cviky a klikla som na obrazky.Primerane mojmu veku aj vahe. Kavicku som uz vypila aj cajik a mam pripravene marhule na ranajky ,tak o hodinku budem ranajkovat , hned ked vstanem mi to nejde jest, najprv pit citronovu vodu potom kavicku caj.Na obed gratinovanu cuketu aj na veceru ,medzitym ovocie a mozem rozmyslat co na zajtra...bielkovinovy den. DOSCHUDNUTIA :)))))))))))))

LIGHT 88

KOCKY = vyskusala som si tie hlavne 4 cviky od DUKANA = su nenarocne a nic za to nedas = nepotrebujes ziadne drahe nacinie ,akurat 2 litrove flase s vodou,(ja som mala 1,5 litrove lebo ine nemam poruke)tak par cvikov na posteli a na stojaka = uz len zvysovat...dnes mam STVRTY DEN 90tky = 1kg dole. PA

Helus

Ahojte kamosky,ja vam musim napisat ze dnes som si kupila to ACAICO co reklamuju,o 23 ked som prisla z prace tak som mala chut na nieco studene,tak som ho cele zjedla,nic moc za tie peniaze.idem pomaly spat,rano ma caka kadernicka.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.

Helus

Ahoojte baby ja som prave dojedla obed tu je recept nastruhala som cuketu na platky,2 zemiaky surove+ 2 mkkvy+2 sampiony,ochutila som to vegetou korenim,cesnakom mletym a sups na panvicu ugrilovat,da sa to aj v trube,a k tomu uhorkovy salatik,ten som robila aj priatelovi.On mal varene zemiaky6 opecene kare v marinade.Na olovrant si chcem dat slivky,a veceru chcem vyskusat biely jogurt,skuska,ci mi po nom bude zle,ale chybaju mi strasne mliecne vyrobky.JA uz idem do prace.DOSCHUDNUTIA MUSKETIERKY.