Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žena a tetovanie - vas nazor

Príspevok v téme: Žena a tetovanie - vas nazor
alena127

Pacia sa muzom zeny s jednym max 2 tetkami?:) samozrejme, viem je to individualne ale vo vseobecnosti mi isto azdy podla svojho nazoru viete napisat, ci zena s decentnym tetovaniim je alebo nie je viac sex ALE CISTO PODLA VASHO NAZORU. Mne sa to osobne velmi paci, no chcem vediet aj vase zenske/muzske nazory.

Vopred dakujem

Milosko678

Je to kazdeho osobna vec, ale ked sa pytas na nazory, pre mna je tetovanie na zene spolahlivy repelent. Na zenach mam rad prirodzenu krasu, krehkost a zensku nevinnost, zranitelnost, nech sa pri nej mozem citit ako muz a ochranca. Ked vidim tetovanie, zena je tym u mna prakticky odpisana ako nepritazliva, lebo tieto kvality z nej nedokazem vycitit. Je to cisto o pocite a vyzarovani. To neznamena, ze ju odsudzujem, skatulkujem, povazujem za hlupu alebo menejcennu... Len je pre mna z pohladu pritazlivosti na urovni muzov (som hetero).
a z cisto racionalneho hladiska- ked niekto ostane prirodzeny a neda sa tetovat, urcite tym nemoze pokazit viac, ako ked si tetovanie da. Ci uz z hladiska zdravotneho, estetickeho, pripadne reakcii okolia. Este som nevidel, ze by niekto na zenu povedal, ze vyzera hrozne, alebo mala nejake ine problemy len preto, ze nema tetovanie. Zato reakcie typu "aka by mohla byt pekna, len keby tu kerku nemala" som pocul uz velakrat.

smajlik6

Chcela by som sa opytat mam 14r a chcela by som dat na zapestie nieco vytetovat boli to? a ci sa mi to nahodou nepokazi ak mi bude este ruka rast.

pomaranc99

tak ja mam pekne telo a urcite by som si ho nepokazil dakym tetovanim. ale na zenach sa mi pekne tetovania pacia :)

PoPotvor...

na zene sa mi to moc nepaci ,hlavne z toho dovodu ,ze ja som prelietava a predpokladam ,ze casom by ma i najmensia kerka omrzela a chcela by ju preč .... na muzoch je to pekne ,ale musia mat i pekne telo

Magy

alena - aj mne sa velmi pacia kerky, ale take poriadne. nie ze si zena da na clenok nieco, co ledva vidno, alebo na krize nejake klikyhaky a uz si mysli aka je neodolatelna alebo kuul, lebo ma kerku.
treba sa pozriet na SG (suicidegirls.com), tomu sa hovori krasa! ;)

system

tiez sa mi vo vecsine pripadoch tetovanie na zenach nepaci. vecsina zien si to v dnesnej dobe dava len tak z principu, lebo je to trendy (ako pred 3 mi rokmi piercing v nose akurat ze ten sa dal vybrat) ... O dam si na clenok hviezdicku, alebo na krk motilika, alebo radsej delfinika. co su to za stupidne kerky ? :D Kerka by mala vyjadrovat osobny stil a len maaalo ktory clovek si da kerku ktora by znamenala hlbsi vyznam nez len (chcem lebo sa mi to paci) Ak vidim zensku s tetovanim pomyslim si len " boze dalsia hlupa ovecka ktora podlahla" Nepoviem ludi ktore maju vystrednejsi stil, obliekaju sa tak, su take vystrednejsie, maju vlastny stil, svojske nazory a myslienky, vtedy to beriem s rezervou a chapem to ale inac nie... ovsem nechcem sudit ludi. koniec koncov kazdeho osobna vec a toto je len moj nazor.