Vnimanie ziarliveho partnera,muzi vs zeny

Príspevok v téme: Vnimanie ziarliveho partnera,muzi vs zeny
milli11

Zaujimalo by ma, aky je vas nazor na ziarlivost muzov a zien.

Co pozorujem vo svojom okoli. Samozrejme, kazdy jedinec je jedinecny, ale v podstate maju zeny svoje spravanie podobne pri ziarlivosti aj zeny.

Takze zeny. Hoci na nich partner ziarli, vypytuje sa ich, kam idu, kde boli, kedy, s kym, nemaju s tym nejaky problem. Dokonca hoci muz tak ziarli, ze ich aj zbije, mnohe zeny ostanu s takym grobianom, pardon, partnerom.

Muzi. Staci, ze sa zena pyta, kde boli, s kym, kedy a o ktorej pridu a muz to hned berie ako obmedzovanie. Dokonca ho zena ani nemusi bit a sam muz radsej ujde zo vztahu.

Teraz nehovorim o nevere a podvadzani, ale o tom, ked partneri ziarlia na to, ked si ich polovicka niekam vyrazi bez nich. Z toho mi vyplyva, ze zeny su tolerantnejsie, ked muz ziarli a mnohym zenam sa to aj paci. Kdezto muzi neznasaju ziarlive zeny. Trafila som? Priznajte sa. ;) :D

winki

Ono to závisí aj od spôsobu ako sa žiarlivosť prejavuje.
Chlap sa opýta kde si bola, čo si bola? a hotovo.
No žena to je schopná rozoberať ešte mesiac a do detailov a navyše neustále v kuse telefonovať.

A čo sa týka žiarlivých mužov, chlapovi je lahšie odísť od žiarlivej ženy ako žene odísť od muša na ktorom je častokrát emocionálne a hlavne finančne závislá.

sexicek

ziarlivost je choroba lasky

ziarlivost je vo svojej podstate prejavom vlastnickych poziadaviek

myslim, ze je to skoro rovnake aj u zien i muzov

kto naozaj miluje, ten praje tomu druhemu len to najlepsie

kto naozaj miluje, odpusti i ziarlivost - bude ju tolerovat

jahodka123

Myslím, že trafila. Drahému nevadí, ked sa ho spýtam, kam ide alebo čo, on mi to zvyčajne povie sám, ale on je výnimka... Bývalý až zúril, že kontrolujem, pritom som sa normalne spýtala... Ked sa spýta on mna, tiež to beriem uplne normálne a odpoviem. Neberiem to tak, že ma kontroluje, ale proste že chce vedieť, čo je so mnou, nakoľko sme MY a nie "ja a on". Ale inak to je tak.. žena normálne odpovie a chlap zúri, prípadne mu to začne vadiť až tak, že ujde zo vzťahu. Neviem, asi majú za ušami, ked im to tak vadí.

Dadula56

Pretoze vacsina zien je vychovana a naprogramovana na to, aby si za kazdu cenu udrzala chlapa, preto toleruje vselico. A takych zien, co takto uvazuju je asi vacsina. Zena, ktora nebola vychovana na muzov doplnok a domaci spotrebic sa obmedzovat za hranice normalnosti nenecha.
Tiez poznam muzov, ktori su kontrolovani non stop a maju ziarlivostnu scenu na tanieri uz za rozhovor s inou zenou. Aj takych je dost a povacsine sa im dostalo vychovy od dominantnej matky, teda su zvyknuti skakat ako zena piska a ani im to nedochadza, ze by mohli mat aj vlastnu volu.
Pripadne-plati u oboch pohlavi- su skaredi a nemaju co ponuknut, tak sa musia zmierit aj s malom, len aby neboli sami.
To je moj pohlad, nesuhlasim s tym, ze zena je tolerantnejsia voci tomu, ak je tema o zene s normalnym sebavedomim a muzovi s normalnym sebavedomim.