dobrý deň, pred dvoma týždňami mi robili cytologiu, doteraz som mávala pap 2 asi desať rokov, posledná cytologia mi vyšla pap 2-3a, doktorka mi dnes spravila ešte dva stery, jeden na kultiváciu poslala a druhý kvôli hpv, ďalej mi oznámila, že ma pošle na onkogynekológiu, moja otázka je, že by som sa rada dozvedela, čo ma čaká ďalej, prípadne, že kto mal podobné výsledky, ako to u neho prebiehalo
v roku 2010 som sekciou porodila druhú dcéru a odvtedy mávam veľmi silnú a bolestivú menštruáciu, tú som mávala aj pred pôrodmi, ale teraz ešte ako bonus mávam bolestivú aj ovuláciu, asi dva - tri dni to trvá, doktorka to doteraz brala na ľahkú váhu, ale ja mám stále pocit, že to nie je úplne v poriadku, za všetky odpovede vopred ďakujem
Cytologia Pap 2-3 a
no aj mne to bolo divné, že ma tam poslala, ešte som sa jej pre istotu opýtala, že či aj keď mi prídu teraz výsledky, že je to bakteriálne, čiže nie vírus hpv, či aj tak budem musieť na onkogyn. a ona mi na to dnes povedala, že určite áno, vraj ona si to na tričko nevezme, inak už dávno som ju chcela zmeniť, len nebol nejako čas, teraz som si povedala, že nech mi spraví poslednú cyto a odchádzam, len som nerátala že do toho príde toto
Ďakujem za všetky rady, inak som sa registrovala, takže sa teraz u mňa asi zobrazí iné meno
preboha to za toto ta posiela na onkogyn?sprosta gynekologycka! zmen ju!vacsinou sa pap3 vylieci samo!pap 2-3a este vobec nic neznamena!!!
Ako si zvysit viralnu imunitu si najdi cez google.sk uvedenim rng herpes. Pridam este aj dalsie antiviralne ako monolaurin, citral, berberine(dobre na urinarne a crevne infekcie, okrem ucinku na virusy), a Sangre de Grado, co je zaroven protizapalove, a tiez mierne antimikrobialne, vseobecne.
Treba si zvysit viralnu imunitu, aby aj ked mas v tele virusy, aby bola ich cinnost potlacena, tj aby nerobili ziadnu skodu telu.
Na menstruacne problemy je jam, pupalkovy olej black cohosh, damiana a Dong Quai. Najskor zaberie yam, kde davka ucinnej latky, Diosgeninu ma byt 200 mg denne.
Bolesti a zapaly potlaca pupslkovy olej, davka 2-3 gramy. Ucinna latka v nom je GLA(gamma linoleicka kyselina)
Inac silno protizapalovy je curcumin s bioperinom, na akekolvek zapaly, davka 3 x 1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu pre zlepsenie absorbcie.