Rande a situacia po nom

Príspevok v téme: Rande a situacia po nom
system

Caves lidi, som free a zaujimalo by ma a tie otazky adresujem hlavne zenam, ze ako postupovat po prvom rande. Ako oni davaju po rande najavo ze by v tom pokracovali a ako zas ze by nepokracovali ? Je lepsie sa neozyvat alebo naopak ?

Aby som bol konkretnejsi: Pisal som si s milim dievcatom a neskor sme sa stretli. vsetko super nasmiali sme sa, pokecali, objali, odprevadil som ju no pusu som jej nedal. (Vravel som si ze ak sa bude chciet stretnut znova bude to nieco znamenat a pride cas aj na to, zase teraz tak rozmyslam ze ked som jej ju nedal a vazne mala o mna zaujem, mohol ten zaujem opadnut hlavne preto ? Vravela ze sa uvidime este tak som sa potesil no fakt neviem ci to neboli len take slova " ok rozmyslim si to a ked bude nuda tak budem mat skym aspon pokecat " ? Dalsie dni po rande to nejak upada, niekedy sme pisali dlhe spravy a teraz nic, dokonca mi neodpise na poslednu a ide off. Prva sa neozvala este. Nemyslim si ze som otravny skor naopak snazim sa nebyt a nepisem 3 x do dna ani neprezvanam a neesemeskujem, (teda fakt mozno raz za den nechcem aby si myslela ze je mi lahostajna) a tuna prave neviem ci robim dobre alebo nie :D Je to normalne spravanie ? alebo to mam chapat tak ze som jej nesadol a proste mam smolu ? Alebo len potrebuje cas nech to vsetko spracuje a rozhodne sa ? Vobec nechapem zenam :(

milli11

system.

Tak podla toho by som si myslela, ze si jej sympaticky. Co ak je to fakt tak, ze chce, aby si jej dvoril, dobyjal ju? Ze nechce, aby si ju hned dostal? Mozno ta chce dlhsie spoznavat a nie hned sa na teba vrhnut a potom hned sup do postele.

Skus jej opat navrhnut stretko a aby sa nemohla vyhovarat, povedz jej, nech ona rozhodne kedy sa stretnete. Ak sa aj tak bude vyhovarat, ze nemoze, skonci to. Mozno az to ju nastaruje sama povie, ze chce byt s tebou a mozno zistis, ze ta vlastne nechcela.

system

mili: praveze bola uplne uvolnena a vysmiata a ja tiez, zhovorciva, niekedy ma ani nepustila k slovu ale rad pocuvam, nie nedrzala si odstup, to su uz take detaily ci sa naklanala alebo nie ale ano vsimal som si ich velmi pozorne :D takze ano a aj ocny kontakt bol skoro nonstop :D ok nonstop nie ale casto ano :D ... " Ide o to, ze ak zena da jasne najavo chlapovi, ze sa jej paci, zvycajne sa chlap zlakne a prestane sa ozyvat on. " ... posobila dost sebavedomo a bola az prilis pekna aby si myslela ze by som sa zlakol. Mne sadla uplne, vsemi 10timi, preto som aj vytvoril tuto temu ze co ostatny nato, pretoze take dievca clovek stretne mozno par x za zivot. Trocha pockam kedze nieje z toho isteho mesta, trpezlivost ruze prinasa a na dobre sa vraj dlho caka ( i ked ja som si svoje uz odcakal myslim ) :D

pomaranc99

@milli11 na tom, ze to navrhne baba nic nie je. rozhodne sa takou hlupostou o cisto muzskej iniciative neriad...ja osobne mam rad, ked mi baba zavola a navrhne stretko :) a co to bolo za chlapa co tak cukal? vari sa jej nezlakol :D

Agnes999

dobre ti radi iba Katka, skus to tak. podla toho co pises asi velmi zaujem nema. No skus to este raz a naposledy a ked ziaden zaujem, tak sa na to vykasli. A hlavne si z toho nic nerob, taketo veci sa proste stavaju stale a skoro kazdemu.

milli11

Pomaranc, nie priamo povedala, ze sa jej paci. Len mu pocas randeni aj sama navrhla, ze kedy sa mozu stretnut a chlap zacal cukat, lebo nebola "veskera" iniciativa len na nom.

pomaranc99

@milli11 mas skusenosti s tym, ze sa chlap zlakol ked mu zena povedala, ze sa jej paci? lebo mne je to strasne smiesne :D

milli11

A napadlo ta aj, ze ta baba sa tak sprava, lebo je opatrnejsia? Ide o to, ze ak zena da jasne najavo chlapovi, ze sa jej paci, zvycajne sa chlap zlakne a prestane sa ozyvat on. Mozno mala taku skusenost.

A mozno ma rada, ked jej chlap dlho dvori, chce si byt ista, ze ona nie je pre neho len chvilkova znamost, ktoru, ked dostane, tak ju odhodi.

Ked si bol s nou na tom rande, aky si mal z nej pocit, ako sa spravala? Bola nezaujata, uvolnena alebo skor strnula? Nervozna? Chladna? Usmievala sa? Snazila sa byt blizko teba, naklanala sa k tebe alebo si skor drzala odstup, sedela od teba odtazito?

pinkypinky

Podla mna nema celkom zaujem a len nevie ako ti to povedat. Ale urcite to nie je kvoli tomu, ci si jej na prvom rande dal, alebo nedal pusu, nemusis si nic vycitat. Skus ju este raz niekam pozvat, ale nejak zaujimavejsie a originalnejsie, ani nie vecera, ale skor nejaka cinnost. Ak sa bude nejakym sposobom vykrucat ("mozno pojdem, zavolam ti ked tak", "teraz nemozem",...) tak mas aspon istotu, ze mozes preniest svoju koncentraciu na ine dievca :)

0vecka

no podla mna pusa byt nemusi ale mohol si jej aspon povedat ze ju chces znova stretnut a termin dohodnut bud hned ak s tym zacne sama a ak nie tak o 2-3 dni. hlavne vobec netlacit ak nechce tak ma smolu...