Dbry den mam 16 rokov a penis velky 14,5-15cm. Neni to malo na moj vek. diki za odpoved
Veľkosť penisu
2 hanka9 a odkial mas tieto perly mudrosti?
Alebo ak nechces masturbovat
tak si chyt koniec penisu dvomi ci tromi prstami za kozku
natiahni si ho do dlzky na doraz
a takto ostan a vydrz 5 minut
opakujem 3x do dna
tiez necakaj zazraky, ale urcite tymto sposobom po par mesiacoch cvicenia ho budes mat o niekolko mm az dva centimetre dlhsi a rovnejsi
Na zväcsenie penisu treba kazdy den najlepsie
tak 2-3x do dna masturbovat
zazraky cakat netreba , ale par mm az dva centimetre su po par mesiacoch realne
ani neee, velkost je dolezita, ja ma mrada 25cm !!!
Podla mna velkost penisu nezohrava ziadnu ulohu pre mas zeny skir velkiat mozgu a schopnosti aby vedel sa obracat v zivote a riesit veci prezentovat aby manzelka mohla byt hrda na svojho manzela.nikdy by ma nenapadli sa zaoberat velkoatou penisu keby sa o tom tolko nepisalo a uvadzalo ci je priemer podpriemer a nadpriemer zbytocne to len atresuje muzov.radsej vy ste sa malu naucit vediet jednat so zenamu vediet dvorit byt pozorny a naucit pocuvat to skor zeny ocenuju.
to neries. mozno to chcu kvoli spokojnosti so sebou. len sa pozri kolko bab tu na fore riesi silikony a tiez im nepomoze tvrdenie ze na velkosti nezalezi
ja som baba, neviem prečo máte s týmto problémy..mne je úprimne jedno aká je veľkosť..poznám aj baby,aj chalanov ktory sa ostatnym vysmievajú,ale je to len zato,že oni sa nemajú s čím pochváliť..hlavne že babu vieš urobiť..netrápne sa s húposťami..
Keby ste nemysleli na blbosti napadlo by vás že keď si nájdete ženu ktorá vás bude skutočne milovať tak jej asi na velikosti nezáleží (ked to nieje pod 3 cm xD). Velkost neovlivni zazitok zo sexu a niekedy je aj velky na nic. Co ste tu pisali rozne velkosti a hodnotim to tak na standart, radsej sa ucte lebo baby maju radsej chytrych nez blbych ktory ho mozu mat aj 39 centimetrovych. Masturbacia preco nie 1 denne alebo aj mennej staci
Neni to malo - Ja mam 13, ked stoji tak ma 12 cm a v klude len 6 cm :(
Vsetci spoluziaci (aj mladsi) ho v klude maju vetsi :(