Veľkosť penisu

hanka9

Alebo ak nechces masturbovat

tak si chyt koniec penisu dvomi ci tromi prstami za kozku

natiahni si ho do dlzky na doraz

a takto ostan a vydrz 5 minut

opakujem 3x do dna

tiez necakaj zazraky, ale urcite tymto sposobom po par mesiacoch cvicenia ho budes mat o niekolko mm az dva centimetre dlhsi a rovnejsi

hanka9

Na zväcsenie penisu treba kazdy den najlepsie

tak 2-3x do dna masturbovat

zazraky cakat netreba , ale par mm az dva centimetre su po par mesiacoch realne

beacon

Podla mna velkost penisu nezohrava ziadnu ulohu pre mas zeny skir velkiat mozgu a schopnosti aby vedel sa obracat v zivote a riesit veci prezentovat aby manzelka mohla byt hrda na svojho manzela.nikdy by ma nenapadli sa zaoberat velkoatou penisu keby sa o tom tolko nepisalo a uvadzalo ci je priemer podpriemer a nadpriemer zbytocne to len atresuje muzov.radsej vy ste sa malu naucit vediet jednat so zenamu vediet dvorit byt pozorny a naucit pocuvat to skor zeny ocenuju.

jano...

to neries. mozno to chcu kvoli spokojnosti so sebou. len sa pozri kolko bab tu na fore riesi silikony a tiez im nepomoze tvrdenie ze na velkosti nezalezi

:(

ja som baba, neviem prečo máte s týmto problémy..mne je úprimne jedno aká je veľkosť..poznám aj baby,aj chalanov ktory sa ostatnym vysmievajú,ale je to len zato,že oni sa nemajú s čím pochváliť..hlavne že babu vieš urobiť..netrápne sa s húposťami..

Wraith

Keby ste nemysleli na blbosti napadlo by vás že keď si nájdete ženu ktorá vás bude skutočne milovať tak jej asi na velikosti nezáleží (ked to nieje pod 3 cm xD). Velkost neovlivni zazitok zo sexu a niekedy je aj velky na nic. Co ste tu pisali rozne velkosti a hodnotim to tak na standart, radsej sa ucte lebo baby maju radsej chytrych nez blbych ktory ho mozu mat aj 39 centimetrovych. Masturbacia preco nie 1 denne alebo aj mennej staci

ioplo

Neni to malo - Ja mam 13, ked stoji tak ma 12 cm a v klude len 6 cm :(
Vsetci spoluziaci (aj mladsi) ho v klude maju vetsi :(

jedulka

stojí ženské v zelo-voci frontu na okurky ... prodavač vesele švitoří.
tak paninko jakou pak chceme:ále takovou tenkou a dlouhou ....
a vy si jakou přejete:já bych si vzala kratší a silnější ....
a vy panenko jakou byste si vybrala: mě je to jedno já jí chci do salátu :-)))