Medzinárodné vzťahy alebo právo?

Príspevok v téme: Medzinárodné vzťahy alebo právo?
nerozhodna11

Ahojte! Viem, že táto téma nesúvisí so zdravím, ale je to najlepšie a najkvalitnejšie fórum aké poznám, takže sa ospravedlňujem. Ide o to,že som už poriadne na nervy z toho, kam si podám vo februári prihlášku.Najviac ma lákajú odbory medzinárodné vzťahy a právo. Ak je tu medzi vami niekto, nejakí absolventi týchto škôl alebo ľudia, ktorí s tým maju nejakú skúsenost, či už dobrú alebo zlú, prosím napíšte. Budem veľmi rada :) Ďakujem

nerozhodna11

Ha ha :) Kabel ty máš nejakú z týchto škôl vystudovanú, že to tak ovládaš ? :)

No v podstate by som mohla ísť aj do zahraničia, kedže chodim na bilingvalne.

nerozhodna11

Tak to som tušila, že niekto takto zareaguje :).. ale čo mám ísť študovat fyziku, chemiu alebo IT ked ma to absolútne nezaujíma a nebaví? Hrozne ma baví dejepis, geografia, iné kultúry, právo, politologia a tak dalej. Tak teraz sa mám akože čo vykašlat na vysokú a ísť robit predavacku na trznicu, len preto, že je dnes vela právnikov ? :)

Maoam

ani jedno, ani druhe

mat dnes 19, idem na medicinu alebo farmaciu, evtl. IT alebo iny ziadany technicky odbor, ak by som na to mala bunky

kabel

oboje su vynikajuce skoly produkujuce profesionalnych nezamestnanych evidovanych na urade prace. Tak hor sa v ustrety krajsim zajtrajskom!