Chcem babo

Príspevok v téme: Chcem babo
Andriusenka

S partnerom sa snazime o babetko uz treti mesiac a stale nic mylite ze moze byt pricina problemu s pocatim to ze som neplodna ? strasne tuzim po dietati pretoze sa s partnerom velmi milujeme a chceme specatit nasu lasku tym ze dame zivot poradte prosim ako by sme mohli zvysit pravdepodobnost otehotnenia dakujem !

AdamKrt

Andriusenka Dnes 11:22 - co sa stalo ? Ako je mozne mat 5 pozitivnych tehotenskych testov a nebyt tehotna ? Ktore testy si robila ?

2bodka

Andriusenka

ak chces mat dieta preto, lebo si myslis, ze to tvojho partnera zmeni, tak to asi nie je ten spravny dovod.

katrinka123

Andriusenka :-( ja som ties prvy krat otehotnela na prvy sup :-( len som potratila :-( to ma najviac mrzy :(((( a teraz dako sama neviem nedari sa alebo co ... mam pocit ze som tehotna len kramy mam tak absolutne neviem co robit ... ties ma to trapi ... ja sa ties bojim ze sa sklamem a ze sa budem predcasne tesit ...

Andriusenka

katrinka123 uplne ma rozculuje ze kolko mladych dievcat otehotnie na prvy sup a ked clovek skutocne tuzi po tam aby mal s niecoho radost nedari sa a viem ze dieta mojho partnera velmi zmeni a konecne sa ukludni len neviem ako na to uz mam depresie s toho ze menstruacia meska a potom aj tak zistim ze plany poplach uz ma tieto sklamania nebavia :(

katrinka123

ale ja som mala prwe dva dni brutalne silne kramy a bolestive a teraz skoro ziadne len take .. inokedy mawam bezbolesti .... tak neviem

katrinka123

Andriusenka take pripady poznam aj ja .. doktory su ties len ludia ties sa pomerne casto mylia :).. neboj sa plodna urcite si len si nedomyslaj ze nie :).. skus na to nemysliet a prekvapis sa mozno :)

2bodka

testom mozes verit, ja som v 16 tyzdni a ked som si robila test na zaciatku podotykam asi tak 5 dni po meskani menzes, dve ciarky sa zobrazili asi do jednej sekundy :)

navyse som otehotnela mimo plodnych dni, resp. pred zacanim plodnych, tesne po skonceni menzes :) samozrejme necakane a neplanovane :D

netreba sa na to sustredit, vacsinou sa potom nedari

Andriusenka

katrinka123 mne meskali kramy a 5 testou som mala pozityvnych a tehotna niesom takze tu pomoze jedine gynekolog zevraj mozes pocas tehotenstva na zaciatku mierne krvacat ale nieje to typicka menstruacia

Andriusenka

katrinka123 u mna su tie plodne dni zevraj na nic kedze mam nepravidelnu menstruaciu mam strach to riesit s gynekologom pretoze nechcem aby mi povedal ze nemozem mat deti alebo podobne aj tak nemaju vzdy pravdu poznam vela zien ktorym povedali ze nemozu mat deti a maju ich len som nestatna s toho ze po dietatku velmi tuzim

katrinka123

ahojte , ja by som sa chcela opytat ci mala niektora z vas kramy a boola tehotna ?..pretoze ja mam vsetky priznaky tehotenstva ale pred 3 dnami som dostala bohuzial kramy :-( tak teraz sama neviem a testom neverim ... S priatelom by sme strasne chceli dietatko ...