Ahojte, neviem či sa len potrebujem vypísať ale asi sa inak zbláznim... Mám priateľa, s ktorým sme sa posledné 2 - 3 víkendy sexuálne hrali, no k sexu nedošlo, som ešte panna. Neviem prečo, no som celá vystresovaná či sa niečo nemohlo stať, pretože sme boli spolu aj v sprche a podobne... Včera som si robila aj dva tehotenské testy, aspoň skontrolovať ten minulý týždeň, oba boli negatívne. Dávame si vždy pozor, priateľ si umýva ruky, no mne je od soboty nejak divne... Bolieva ma žalúdok, tiež mi bolo aj na vracanie a odpadnutie, no neviem či to nemám len zo stresu, lebo verte či neverte, ja sa dokážem vystresovať až k odpadnutiu... Teraz nejak často močím, bolí ma celé telo, mám akoby teplotu. Tá bolesť brucha mohla byť tiež iba z brendy, ktoré sme pili v piatok a sobotu (nie, nebola som ožratá na mol!), men proste tvrdý alkohol jaksi nikdy nesedel a býva mi z neho zle a tiež som tvrdé nepila už dlho tak možno z toho sa mi rozbil ten žalúdok. Som vystresovaná jak blázon, viem že to celé nesedí, že by som mala príznaky tehotestva už teraz, no včera ma nejak pobolievalo v podbrušku, občas ma aj svrbí... Menzes mám dostať až o dva týždne, dovtedy ma určite niekde šľak trafí.
Ja sa o chvílku naozaj zbláznim
tak si to zhrnme:
nemali ste sex
testy si mala negativne
AKO MOZES BYT TEHOTNA PROSIM TA?
Bože, nie si tehotná, nemôžeš byť tehotná, na tehotenstvo treba sex a nie sprchovať sa!
k sexu nedoslo, testy boli negativne (prekvapujuce). tak co vlastne chces?
Ospravedlňujem sa, blbne mi to, nechcela som to sem pridať 3 krát.