ahojte....som s priatelom uz 4 roky, každý býva este s rodičmi. On studuje a ja pracujem. Môj problém spočíva v tom,že stále mame sex iba u mna doma...u nich len niekedy ak raz do mesiaca ani nie...aj to ked nema nikoho doma. On ma este izbu s bratom. Vadí mi to...no neda sa to zatial nijak zmenit. Co by ste mi poradili?..hm?..dík.
Má niekto podobný problém?
Maoam :D
Xxy + M25: ale no, baby, vsak by ste sa mohli fakt zlutovat a poskytnut byt, nie? :PP
Trisha uprime, nechapem kde mas problem.Bud rada, ze vobec sex mate, kopa studentov nema vobec kde ten sex mat, lebo na byt nemaju, na intraku stale niekto obsmrda alebo su este u rodicov, ktori sedia vecne doma. A robit to s matkou za dverami alebo spolubyvajucim, co sa moze kazdu chvilu vratit nie je zrovna nieco, co navodi sexi naladicku.
no ale podla toho ako pises, to zamietnes, no tak este ostava podplatit jeho brata, nech na par hod vypadne do mesta na pizzu a pod.
*vyhod, sorry ale toto biele forum ma vedie k tomu, ze robim vela chyb, zle vidim, sorry
tak ono to ma vela vychod, byvat este u mamky :D
ked mate jediny problem, ze KDE sulozit, tak kedze ty pracujes, on je student - moze predsa popri skole brigadovat alebo pracovat, ako to robia miliony studentov na svete, ktorych nedotuje ocko a mamicka, mozete sa zlozit na prenajom garsonky a mate to
žiadne rady sa jej páčiť nebudú .. asi očakáva, že jej dáme nejaký byt zadarmo, kde to môžu spolu robiť :D
no clovek sa snazi len pomoct a prd z toho
heej, ako že "všetkých"?? však ja som ti brata nedohadzovala! :D
ja som sa spoznala pred pár mesiacmi s jedným chalanom, všetko by bolo ok, len býva s rodičmi, čo by mi až tak nevadilo, čo je normálne, ale má izbu s mladšou sestrou! dospelý chlap! tak reku toto nie!! a radšej som sa do toho nepustila
neviem, ako dlho ste spolu, kolko máte rokov, ale vždy sú tu možnosti, ako a kde to robiť
jedine...