Prosim vas mate niekto skusenost s kamienkom v zube???Nenici sa tym sklovina???Mate to niekto?prosim napiste nejake skusenosti.Diki;-)
Diamant v zube
maju ho moje tri kamosky..je to krasne...mne by to nepristalo ale oni su ako trojcata:)robila im to rovnaka zubarka a maju to rovnoko:)
ja chcem strieborny zub ako ma mutya ci kto
Milí čiatatelia diskusných príspevkov.Dovolte aby som sa aj ja vyjadrila k tejto téme. Čo sa týka ceny, tá závisí od druhu a materiálu z akého je táto zubná ozdoba vyrobená, pričom sa lísia aj kvalitou a tvarom.Na požiadanie Vám Váš zubný lekár može poskytnuť bližsie informácie a aj cenník jednotlivých ozdôb.Nie je to škodlivé a trvácnosť je dlhá - až pokial to nebude zubným lekárom na Vase poziadanie odstránené, pričom sa neodporúča opakovaná aplikácia a odstranovanie.
LUDIAAAA STE SA ZBLAZNILI?? POZNATE TIE MALICKE KAMIENKY CO SA LEPIA NA TELO?? TAKE GLITRIKY?? NO TAK TENTO ,diamant, je len takyto obycajny malicky glitrik ktory wam nalepia specialnym lepidlom.. wydrzi tak stwrt-pol roka..kamoska ho ma..wyzera to pekne, ale len na urcitych osobach..sklowinu nenicky a ked prehltnes prehltnes wec welkosti polowicka z jadierka z jablka..tagze okaa.. len by mi bolo luto wychodenych prachow
zismaaria vobec to neskodiii zuby a neodstranuje sa to odskrabnutim ani ziadnym zubaarom... odstrani sa to samo..pretoze to nie je na stalo.. normalne to odpadne a po pripade zhltnes... aaaa nemozes sa tym zadusit pretoze je to nalepka... aa este ma rozosmialo to, ze si si myslela ze par tisi?! :D no funny ved to nie je ozaj briliant... ja to mam teraz 3 rok a stale drzi..... aaa dam ti rada robi to kazdy sukromny zubar.. vela zdaru ...
No cool to bude, ak ti v noci odpadne a zadusis sa nim...
Mne sa to vobec nepaci.
kikuskatt: a prosim ta odkial si?lebo zhanam zubara ktory by mi to mohol urobit;-)