Zazitky z kolonoskopie..

amália

Robili mi to asi tak pred troma rokmi.Dostala som dve injekcie,jednu od bolesti a druhú oblbovačku priamo do žily a účinkovala okamžite.Krútila sa mi hlava,ako pri totálnej opici.Samotné vyšetrenie bolo bolestivé a veľmi nepríjemné,aj napriek injekciám.Nemám na to moc dobré spomienky,ale muselo to byť.

jogobela

Bola som pred piatimi rokmi vtedy bolo nepríjemné len to nafukovanie bolo to bez akýchkoľvek oblbovákov ale do čriev nejakú penu bolelo to a myslela som že už nikdy viac ale pred dvomi týždňami som to musela absolvovať mala som slúbenú injekciu potom mi ju nedali a to čo nasledovalo sa nedá ani opísať tá kamera nasucho ledva vliezla do čriev a boli to hrozné bolesti tiež som si pokričala.Prosila som aby prestali.Bol to pocit ako keby nôž chdil po črevách

rata

Je mi ľúto, že ste mali také zlé zážitky z kolonoskopie.Ja som na tom bola a nebolo to nič hrozné. Dali mi injekciu, lekár sa celý čas so mnou rozprával a po zákroku ma bolelo asi hodinu brucho. Ak budem musieť ísť znova, pôjdem bez problémov.

aaali

POCULA SOM ze pri tom davaju aj anestezu niekedy ,...mne nedali a malo oblbovaku .....a bolo to zvlastne ked potom pacienti co cakali pred dverami na mna zirali ako na zjavenie:)sa cudujem ze niektori aj z tade nezdrhli

tiny

ahojte ja som na tom bola tiež a veru aj ja som si trošku pokričala od bolesti zatiaľ to bolo najbolestivejšie zo všetkého čo som prežila takmer najbolestivejšie ale najhoršie to bolo potom keď som si nemohla asi 2 dni sadnúť na zadok už neviem či by som šla ale keby to bola nutnosť tak určite by som ničo pytala od belesti alebo aspoň ten oblbovák nech by to zmiernilo trošku trápenie čaute

aaali

nooo ja sa pytam len preto ze aj ja som bola a od bolesti som kricala .....asi mi dali malo oblbovaku .....ale bolo to strasne este aj teraz ma niekedy zaboli v crevach .....

Marianka

ahoj aaali,
no... ja som bola "len" na rektoskopii a stacilo mi :o). da sa povedat, ze som v zivote zazila dost bolesti pri vysetreniach (u lekara som jak doma kvoli svojim zdravotnym problemom), ale taku bolest, ako pri rektoskopii som este nezazila. ale je to potrebne. dlho som sa na to odhodlavala, niektori ma museli doslova "nakopnut", aby som tam isla. takze ak musis ist, tak chod.