Ziarlivec

Príspevok v téme: Ziarlivec
iowa

Vedela som, ze je ziarlivy, ale teraz sa nastval na to, ze som sla s kamaratom na kofolu a hodil ignor. Je to normalne podla vas ??? Boli sme spolu vsetci traja, on siel domov a kamarat chcel ist este na kofcu, tak sme isli, asi polhodinka max. To je normalne chore, ci odomna to nebolo fer ? uz som zmagorena :-/

2bodka

Moam, vies, niektori jedinci nie su take silne osobnosti, ze dokazu hluposti pustit z hlavy :)
Ale ono je to vacsinou aj vekom (ako sledujem u seba) :)
Clovek dospieva, potom starne, pridu ozajstne problemy a taketo kokosiny su potom naozaj absolutne bezpredmetne :)
Ale obcas by som sa rada vratila do "mladych" liet a riesila taketo veci :D

Teresita

záleží to od toho, či ho máš až tak veľmi rada, že ti to trápenie za to stojí. Ak ni musíš ho pustiť k vode.

Maoam

2bodka, bohuzial ja mam taku pamät, ze si pamätam este aj mena deti, ktore boli so mnou v skolke v jednej triede a to je tomu uz 27 rokov :DD

no ja neviem, ale ja poznam nejak vela ludi, ktori maju take dotklive ego, ze konec :DD

orol

-prečo išiel sám domov? Čo tomu predchádzalo?
-toho kamaráta si Ty aj doviezla autom do toho mesta priateľa?
-koľko bol hodín, keď išiel domov, resp. čo mal na pláne tvoj priateĺ ráno?
-"vedela som že je žiarlivý"= rozveď to
-"ale teraz sa naštval na to"= rozveď to
-pýtam sa len preto, pretože nemusí byť žiarlivý, presnejšie je len prirodzene a zdravo žiarlivý a možno má dosť rozumu...

Lulu2011

suhlasim s prvým prispevkom od bodky, aj teba by stvalo keby s kamoskou ostal na kave, kym by si isla domov ;) nerob inemu to, co nechces aby robili tebe