Velky vekovy rozdiel

xxy

maoam, sa som sa nevyjadrovala k tvojmu prispevku :D sorry, ak to tak vyznelo :D vyjadrujem sa vseobecne, radsej mlady clovek ako stary, dovody hadam nemusim uvadzat

Maoam

vsak ved ma tu hned nezabi

niekedy su v hre veci psychickeho razu, napr. otcovsky komplex a pod.

nie vzdy su za vsetkym prachy a mnohych ludi vedu ku vztahom rozne motivacie, niektore si ani neuvedomuju a ked aj mozno uvedomuju, mozno sa s tym nevedeli vysporiadat a riesia to takto

xxy

no rozdiel 33 rokov, tam o nezistnu lasku zrejme nepojde. ked je kamos starsi o 33 rokov, budis, ale partner? kazdy ma moznost si najst partnera primerane k svojmu veku, tak naco sa lepit na dedka. nebudeme prestierat ze vypil elixir mladosti, 50tnik je ovela viac fyzicky obmedzeny ako mlady clovek. i ked je zrejme, ze istu fyzicku ma, kedze si s nim.

Maoam

nemyslim, ze ide vzdy o peniaze, mozno je to caste, ale to neznamena, ze je to tak v 100% vsetkych vztahoch s tak vyraznym vekovym rozdielom

ale klasicky, ludia su plni predsudkov a hodnotia, hoci nemaju o tomto konkretnom vztahu ziadne dalsie informacie ;-)

Agnes999

To je Nedved a ta jeho Pavlinka co? To v ich pripade podla mna ide hlavne o prachy z Pavlinkinej strany a chut na mlade masko z dedkovej. Ale tak ked im to vyhovuje, nech si tak ziju, zlatokopiek je velke mnozstvo. Dedka mlada doopatruje a bude stale mlada ked umre, bude mat prachy a bude si moct uzivat tentoraz s mladymi samcami.

jahodka123

Dnešní 50-tnici, 60-tnici už nevyzerajú všetci jak starí dedkovia. Tak isto nie všetky ženy vyzerajú na svoj vek. Doba je iná. Čo vieš, možno je 100x krajší a sexi ako ty. Tiež poznám nejedného príťažlivého 50-tnika. A poznám aj vela žien, ktoré majú v 50-ke lepšiu postavu ako 20-ka. Keď sa človek necíti staro, tak sa to odzrkadlí aj na jeho výzore. Ja mám 26 a vyzerám na 17...

jahodka123

Marsmeloun - ved nie je, ale tým som chcela poukázať na to, že žena už nie je dieťa, ako napr. v tej 17-ke.... Neodsudzuj, každému vyhovuje niečo iné !