ahojte.. moja výška : 170 cm váha:58-59kg -viem mám nadváhu, to mi nemusíte hovoriť:(( no raz som založila tému že \"otrasná postava\" a chceli ste tam foto.. no po dlhom pátraní som našla jeden obrázok, ktorý perfektne zodpovedá mojej postave -od pása dole- takže tak. ale predstavte si boky o trošku vačšie :(( no čo sa s takou postavou dá robiť? :(( cviky na boky?
nd03.jxs.cz
Otrasná postava
nie je to chore? si vezmite, ze niekam pride nejaka pekna, sebavedoma baba, s malymi nedostatkami, ake ma kazdy jeden clovek a povie o sebe, ze je spokojna, co urobi 90% zien? na nu pozru ako na ufona s tym, ze ale mohla by si este vylepsit, dorobit, zmenit to a to a to :DDDD, alebo jej vytknu ze ma 'nizke' naroky :DDD
mne to pride fakt chore
este sa dozvieme, ze flegma ma nohy jak sklenarikova :D
mne sa paci, aka je
ja si myslim, ze väcsina zien ma prehnane naroky na veci, kde to vobec nie je potrebne, radsej by sa mohli venovat inym oblastiam a vrazat energiu tam
co ja viem, mne sa kratkonoha nezda :D pride mi normalna, proste normal
na mna ma trosken kratke nohy, ale tak ja som narocna :D
ja nie som lesbicka, ale ta postava na tej fotke, je fakt velmi sexy
maoam, kabelka vedie. to je nasa zelezna lady :D
flegma, veru, ako safranu :D takze uz sme 4, piatu fakt netusim :D
Ked sa tak pozeram na tu fotku tak by som chcel aby moje dievca malo taku postavu :)
Ktoremu chlapovi taka postava nepride sexy tak je gay.
Za to môžu tie všetky módne časopisy
Inak dávnejšie mi ukazovala spolužiačka ešte na strednej video na YT s modelkami, že aké sú krásne. Ku koncu videa bol záber na jednu takú, čo nemala stehno jak ja ruku - mala prsia, stehná, všetko čo by mala taká žena mať. Mne pripadala oveľa oveľa krajšia a prirodzenejšia ako tie vyžle
Maoam, xxy - sak vy ste prave tie svetle vynimky :D a je nas fakt malo :D