Otrasná postava

Príspevok v téme: Otrasná postava
príšerka

ahojte.. moja výška : 170 cm váha:58-59kg -viem mám nadváhu, to mi nemusíte hovoriť:(( no raz som založila tému že \"otrasná postava\" a chceli ste tam foto.. no po dlhom pátraní som našla jeden obrázok, ktorý perfektne zodpovedá mojej postave -od pása dole- takže tak. ale predstavte si boky o trošku vačšie :(( no čo sa s takou postavou dá robiť? :(( cviky na boky?
nd03.jxs.cz

Maoam

nie je to chore? si vezmite, ze niekam pride nejaka pekna, sebavedoma baba, s malymi nedostatkami, ake ma kazdy jeden clovek a povie o sebe, ze je spokojna, co urobi 90% zien? na nu pozru ako na ufona s tym, ze ale mohla by si este vylepsit, dorobit, zmenit to a to a to :DDDD, alebo jej vytknu ze ma 'nizke' naroky :DDD

mne to pride fakt chore

Maoam

mne sa paci, aka je

ja si myslim, ze väcsina zien ma prehnane naroky na veci, kde to vobec nie je potrebne, radsej by sa mohli venovat inym oblastiam a vrazat energiu tam

Dr Laska

Ked sa tak pozeram na tu fotku tak by som chcel aby moje dievca malo taku postavu :)
Ktoremu chlapovi taka postava nepride sexy tak je gay.

Iba Katka

Za to môžu tie všetky módne časopisy

Inak dávnejšie mi ukazovala spolužiačka ešte na strednej video na YT s modelkami, že aké sú krásne. Ku koncu videa bol záber na jednu takú, čo nemala stehno jak ja ruku - mala prsia, stehná, všetko čo by mala taká žena mať. Mne pripadala oveľa oveľa krajšia a prirodzenejšia ako tie vyžle