Som na dne. Nechcem žiť.

Príspevok v téme: Som na dne. Nechcem žiť.
78Kornelia21

Pre všetkých som len obyčajná špina, aj keď som nikomu nič zle neurobila . Som ten tip , vhodný na posmechy,vhodný na urážanie som len obyčajná nula , ktorú nemá nikto rád. Minulý rok som nastúpila na 5 ročné bilingualne gymnázium a samozrejme tak ako na základnej som sa aj tu stala terčom posmechu. Vždy si niečo nájdu, z čoho yb sa mohli smiať. Zo školy odchádzam s plačom a rodicia ma nechcu preložiť na inú skolu a síce aj tam by to bolo urcite rovnako ako všade. Prečo žijem ?? Nemám nikoho blízkeho ,žiadneho kamaráta, nič.. Nikto ani len netuší ako mi všetci ubližujú a ani oni samy si neuvedomuju, že ma to trápi viac ako dosť a ja uz dalej nechcem žiť. Nevidím zmysel života. nič. Takto to ďalej nedokážem. Čo mám robiť ? :(

[zruseny16]

hej suhlasim to sebavedomie, lahko sa to hovori, ale musis sa vzchopit, pretoze uz to ze tam chodis znaci ze nie si ziadna nula, co tak sa zapriet a venvat sa len skole? Zacat odolavat, a zivote je to dost podobne, musis zacat od seba, postavit sa tomu, im, a dokazat sebe a okoliu ze ich mas niekde a mozno aj okolie zmeni nazor voci tebe.

[zruseny16]

Naozaj nemas nikoho blízkeho? Aspon trochu. A co tak psycholog, alebo sa skusit viac porozpravat s rodicmi? vysvetlit im podrobnejsie, nemala som to v skole lahke ani ja, ale az takto som to nemala. Skus sa ale pozviechat,
pretoze to nestoji zato. Fakt ze nieco s tym treba urobit.