Vzdy ..hlavne ked som s priatelom, neskutocne sa za seba hanbim. Hlavne ked ideme do spolocnosti alebo ked mi povie ze nas videla jeho kamoska a ze som .... ja mu vstupim do reci a nechcem pocuvat co ostatní hovoria o mne ... .
Citim sa tka bezmocne, menejcenne .
Moj partner si zasluzi sebavedeomu zenu a nie mna. Preco sa za seba tak hanbim ? Neviem...
Hanbim sa za seba
Ja mám podobné pocity.. ale ja viem čo to spôsobilo..
On by zo mna chcel mat nejaku lekarku,pravnicku alebo hrečeku ci co ja viem co.... a nie toto co studujem a ci to vobec dostudujem. Ano mam male sebavedomie. Raz som bola pri psychologicke ale tak ked som videla jej prsitup vykaslala som sa na to ... A hladat sa mi nechce ,nemam cas , ani chut.
Niekedy sam i stane ze ked som sama tak placem. a placem. Rano vstanem a je mi opat fajn . Placem asi zo sebalutosti aj ked som toho uz v zivote zvladla sama vela. A dost azvazne veci. Mozno som unavena , s nim som uz viac ako rok.
Sa bojíš čo si o tebe pomyslia? A nieje to jedno? Tvoj priateľ ťa ľúbi takú, aká si a to je podstatné, nie to, čo hovoria druhí
Niekedy mam pocit ze sme ako dvojcata uplne rovnakí .. inokedy neviem pochopit ako niekto taky ako on moze byt ... trebars v empatii -aj on sa mi priznal ze nie je velmi empaticky a ja som taka skor citlivka...on pracuje je VS vzdelany ja studujem momentalne VS humanitneho smeru.
Som tak strasne trapna :D aj ked som s jeho kamosmi tak vacsinou nepoviem nic lebo sa bojim ze to je trapne a aj ked som sa do niecoho dokopala tak som sa zakoktala.
V restike a pod.sa mi potia ruky ked mam pri nom jest.
Sa bojíš čo si o tebe pomyslia? A nieje to jedno? Tvoj priateľ ťa ľúbi takú, aká si a to je podstatné, nie to, čo hovoria druhí
no ako skoro kadza zena by csom chcela byt vyssia ale ked zoberiem ihlicky tak mi sebavedomie stupne , postavu mam fajn. zenske crty ale samozrejme da sa co vylepsovat, prsia a pod. :) take babke ,ved poznate, Hanbim sa skor za traponosti a za to ze mam malo skusneosti je medzi nami 10r,rozdiel
no krem toho ze brat mi nadval ze som skareda , ze som krava a pod, tak nie :) mam milujucich rodicov no a to medzi bratom je asi bezne surodenecke... strasne mi popri mojom partnerovi upadlo sebavedomie. Vzdy som s nim mala problem ale ked som mala 1chlapa tak som sa vzchopila bola som krasna,mlada ,inteligentna, pritazliva zena vlastne ja si to o sebe myslim aj teraz ale jednoducho ked som s terajsim tak sa ciitm ako nula. Zo zaciatku mi hovoril o svojich byvalych zenach ale aj o cudzich , dala som mu to na javo a je koniec lenze asi to trvalo pridlho. Minule som rozmyslala a prisla som na to ze pri tomto sa necitim byt krasnou zenou hoci ho milujem ako nikoho na svete. A ked ideme do spolocnosti strasne sa hanbim ze nas niekto uvidi spolu, ze nas vysmeju , budu ohovarat alebo ze sa ako skoro vzdy strapnim. A nemozem pocuvat ked mi referuje pocity cudzich ludi kt.nas videli , nedam mu ani priestor. Som ako srnka v lese , skace tu tam , laka sa ... :( je mi z toho smutno ja viem ze sa to da vzalôdnut ale ta hanba ze som nikto , pri nom sa aj sem tam tak citim.... mozno aj preto lebo nie osm jeho typ videla som jeho ex ,dokonca je s jednou v kontakte pisu si iba na narodky , nie je to cudne ?
Hanbíš sa po fyzickej stránke? Alebo pri kontakte s jeho kamarátmi? Že povieš niečo trápne?
A za co konkretne sa hanbis? Mas krivy nosik napr.?