Hanbim sa za seba

Príspevok v téme: Hanbim sa za seba
rosalginka

Vzdy ..hlavne ked som s priatelom, neskutocne sa za seba hanbim. Hlavne ked ideme do spolocnosti alebo ked mi povie ze nas videla jeho kamoska a ze som .... ja mu vstupim do reci a nechcem pocuvat co ostatní hovoria o mne ... .
Citim sa tka bezmocne, menejcenne .
Moj partner si zasluzi sebavedeomu zenu a nie mna. Preco sa za seba tak hanbim ? Neviem...

rosalginka

On by zo mna chcel mat nejaku lekarku,pravnicku alebo hrečeku ci co ja viem co.... a nie toto co studujem a ci to vobec dostudujem. Ano mam male sebavedomie. Raz som bola pri psychologicke ale tak ked som videla jej prsitup vykaslala som sa na to ... A hladat sa mi nechce ,nemam cas , ani chut.
Niekedy sam i stane ze ked som sama tak placem. a placem. Rano vstanem a je mi opat fajn . Placem asi zo sebalutosti aj ked som toho uz v zivote zvladla sama vela. A dost azvazne veci. Mozno som unavena , s nim som uz viac ako rok.

slnecnica

Sa bojíš čo si o tebe pomyslia? A nieje to jedno? Tvoj priateľ ťa ľúbi takú, aká si a to je podstatné, nie to, čo hovoria druhí

rosalginka

Niekedy mam pocit ze sme ako dvojcata uplne rovnakí .. inokedy neviem pochopit ako niekto taky ako on moze byt ... trebars v empatii -aj on sa mi priznal ze nie je velmi empaticky a ja som taka skor citlivka...on pracuje je VS vzdelany ja studujem momentalne VS humanitneho smeru.
Som tak strasne trapna :D aj ked som s jeho kamosmi tak vacsinou nepoviem nic lebo sa bojim ze to je trapne a aj ked som sa do niecoho dokopala tak som sa zakoktala.
V restike a pod.sa mi potia ruky ked mam pri nom jest.

slnecnica

Sa bojíš čo si o tebe pomyslia? A nieje to jedno? Tvoj priateľ ťa ľúbi takú, aká si a to je podstatné, nie to, čo hovoria druhí

Magy

no a dostavame sa k jadru... ako je to s vami, ako velmi ste si podobni ci rozdielny, vekovo, povahovo atd. mozes napisat viaC?

rosalginka

no ako skoro kadza zena by csom chcela byt vyssia ale ked zoberiem ihlicky tak mi sebavedomie stupne , postavu mam fajn. zenske crty ale samozrejme da sa co vylepsovat, prsia a pod. :) take babke ,ved poznate, Hanbim sa skor za traponosti a za to ze mam malo skusneosti je medzi nami 10r,rozdiel

rosalginka

no krem toho ze brat mi nadval ze som skareda , ze som krava a pod, tak nie :) mam milujucich rodicov no a to medzi bratom je asi bezne surodenecke... strasne mi popri mojom partnerovi upadlo sebavedomie. Vzdy som s nim mala problem ale ked som mala 1chlapa tak som sa vzchopila bola som krasna,mlada ,inteligentna, pritazliva zena vlastne ja si to o sebe myslim aj teraz ale jednoducho ked som s terajsim tak sa ciitm ako nula. Zo zaciatku mi hovoril o svojich byvalych zenach ale aj o cudzich , dala som mu to na javo a je koniec lenze asi to trvalo pridlho. Minule som rozmyslala a prisla som na to ze pri tomto sa necitim byt krasnou zenou hoci ho milujem ako nikoho na svete. A ked ideme do spolocnosti strasne sa hanbim ze nas niekto uvidi spolu, ze nas vysmeju , budu ohovarat alebo ze sa ako skoro vzdy strapnim. A nemozem pocuvat ked mi referuje pocity cudzich ludi kt.nas videli , nedam mu ani priestor. Som ako srnka v lese , skace tu tam , laka sa ... :( je mi z toho smutno ja viem ze sa to da vzalôdnut ale ta hanba ze som nikto , pri nom sa aj sem tam tak citim.... mozno aj preto lebo nie osm jeho typ videla som jeho ex ,dokonca je s jednou v kontakte pisu si iba na narodky , nie je to cudne ?