Zabúdanie - ADEM

Príspevok v téme: Zabúdanie - ADEM
Londyncanka

V januári mi diagnostikovali ADEM (even. SM), podľa doktorky sa mi to začalo pred 4 rokmi. Mám 15 rokov. Pretrvávajú u mňa ťažkosti práve kvôli tomuto zápalu, a keď si nedám lieky tak sa so mnou priam nedá rozprávať, lebo som taká podráždená.
Problém je, že zabúdam, z môjho pohľadu dosť extrémne. Stáva sa mi dokonca aj to, že zabudnem ako sa volám, dokonca niekedy viem čo som celý deň robila, myslím si, že si pamätám každú minútu môjho dňa, ale na druhý deň mi kamarát povie, že som spravila toto a tamto a ja sa len pozerám že čo mi to hovorí a som si istá že som nič také nespravila.
Neviete nejaké rady ako to obmedziť? Lebo ja už neviem čo s tým a je to dosť hrozný pocit, keď prakticky ani neviem čo robím...

pan d.

Moja viera zase nema velmi vela spolocne s cirkvou ako takou, hoci uznavam, ze pre vacsinu ludi ma nezastupitelne miesto, ale nebudem to rozvadzat, povedal som si, ze uz nebudem hriesit, asi dva dni dozadu, tak sa toho aj drzim.

Londyncanka

tak ja by som sa akoby každý deň vzďaľovala od Boha, teda skôr od cirkvi a nejakým spôsobom aj do Boha tým pádom.. teda mne to tak pripadá..

pan d.

Ja mam taku zvlastnu vieru, verim v Boha, aj sa k nemu dost intenzivne modlim za uzdravenie, aj sa to deje, ale neverim, ze po smrti budem este existovat. Cize moje schizo sa uz pomerne dost zredukovalo len na vieru, co sa tak sledujem:D

pan d.

Odbornu psychiatricku pomoc treba predsa vyhladat:))) pekne papat lieky a byt z toho magor.
Ked som povedal svojej Dr., ze uz nemam priznaky sch., tak normalne znervoznela. Tak co chcu? Pacientov ci zdravych jedincov:D