Máte niektorá skúsenosti s nejakým dobrým omladzujúcim krémom??? Takým,po ktorom vidno skutočne mladšiu pleť....
Omladzujúci krém na tvár
Co je to pantovy? to je nazov?
Ja by som poradila pre zrelsiu plet krem pantovy od Sibircanky.
moja mamina mala narodeniny a kupila som jej z tejto stranky kremiky na zrelsiu plet -odkaz odstránený-
Diva pletove serum a Gold elixir velmi sa tesila a ked to zacala pouzivat ich aj chvalila ze tie kremy jej dobre sadli a ze pomahaju.. samozrejme neomladla o 20 rokov :D zazraky necakajte od tych kremov iba spomalili vznik vrasok
ja som to nejak neriesila ze aky krem proste vzdy som si nechala poradit kamoskami, no a teraz mi poradili ze krem so slimacim slizom a myslim ze konecne som pochopila vyznam ze ti sadne krem ozaj oporucam
tak prave testujem TEOXANE kozmetiku, RHA serum a protivraskovy krem na suchu plet, po dlhej dobe testovania roznych znaciek mozem povedat, ze uz po 2 dnoch vidim vysledky, plet je napnuta,hladka a celkovo vyzera lepsie. Naozaj tato kozmetika je TOP. Skoda len, ze je tak financne narocna a momentalne si nemozem dovolit kupovat 80 eurove sera a kremiky...moj vek 37.
Tak ta teoxane je drahsia ako tiu pisala jedna pouzivatelka, serum 50, voda 22 ale krem 50 ml az 80 eur a to je uz dost....inak to nevyzera zle, skoda, ze taka cena...
hej slniecko8523!!!
uuuplne mega dobru skusenost mam s dennym kremom od Victorie Beauty s arganovym olejom, pouzivam denny krem aj nocny krem, pod ten denny si vklepavam este 100% araganovy olej (mam suchsiu plet) Mega rychlo sa vsiakne, nestahuje pokozku a fakt po tyzdni som videla prve vysledky vyhladenia!!!!! urcite vyskusaj! vrelo odporucam som nadmieru spokojna a to uz som vo veku kedy moje vrasky zacinaju byt naozaj vidiet:)
ps: ten 100% arganovy olej mozes pouzit hoci-kde aj na vlasy, cele telo! je to skvela vec.
Já mám výborné skúsenosti s Botuline gold od Minceru.Je veľmi dobrý, ale čo mi určite a veľmi pomáha sú hydrogelové masky na pleť. Je to fakt rozdiel. Snažím sa je aplikovať aspoň 2 x za týždeň a hylauronová maska pod oči je bomba!!!
Activar od bhip-u je bezkonkurencny. Aj ked drahy... Obsahuje okrem ineho AC11, specialny extrakt z Vilcacori s 8 patentmi a jeho ucinok na plet dokumentjuje viacero klinickych studii z celeho sveta. Jedina latka na svete, ktora opravuje poskodene DNA. Pozrite na energiabhip.sk