Škodi vecer jablcko?

otázocka

mala som 77 kg, teraz mam 70, na vianoce chcem mat 63, ale bojim sa ze moja strava neobsahuje ziadne vitaminy, ziadne ziviny, totiz chcem uplne zmenit svoj zivot. Zahodiť raz a nazvdy tie skarede oblecenie co mam v skrine, dosť bolo hamby, a nizkeho sebavedomia.

PoPo....

to iba v tom pripade, ak intenzivne nabera v posilnovni na objeme ...... to skor ovocnu stavu ,alebo surove zemiaky su dobre na noc, nakolko povzbudzuju latkovu vymenu a pomahaju znizovat hmotnost (je sranda ,ze surove zemiaky sa nepapaju)

winki

Ja na jej mieste by som si pravila porciu zeleninového šalútu, uhorky, paradajky, papriky, kapusta, alebo salát, olivový olej citron, trochu korenia, česrtvá pažitka a petržlen. Poprípade si uvar dve vajíčka a nakrájaj do toho, alebo konzerva tuniaku.

otázocka

ahojte

nedržím diétu, ale snažím sa piť viacej cistej vody, jesť ovocia a zeleniny, obmedzila som sladke, a semtam maly stvorcek si dam ked dostávam od rodiny.
Ale mam dneska neisto, jedla som o 2 vyprazany karfiol so zemiakmi (malá porcia), teraz mam vycitky, ci este jest dneska. :-( neviem preco mam teraz vycitky, chudnem pomali

RNG

Upresnujem, nie ze by som ich nemal, este stale ich mam vlastnych, aj ked opravovanych 27. Ale casto pouzivam "cukrik" s ustnymi probiotikami, pijem roztok GSE(to tiez dezinfikuje usta)a jem jablka a rozne surove zeleniny.Ako cukrovkar sa samozrejme zvacsa vyhybam sladkostiam.
A cuduj sa svete, zuby sa mi nekazia ani ked si ich nekefujem pravidelne,ale za to cistim medzizubne priestory nitou,a preplachne usta, a bez zubnej pasty celkove viem vydrzat.

orol

Sám neviem, prečo mi tak chutia najmä neskoro večer pred spaním jabĺčka a vždy musm zjesť dve-tri ( aj teraz si idem dať ). Čím to môže byť?? P.s- zaujímavé, že len jabĺčka, nič iné takto neskoro nejedávam.