otázka otázok
čauko
Akí ľudia sa páčia ľuďom ? Čo ľudí na ľuďoch priťahuje ?
Sejla, ja viem, ale vezmi to tak, ze patris do absolutnej mensiny, samozrejme, ludi citiacich a zmyslajucich ako ty, je na svete viac. Ale realita je taka, ze väcsina je viac ci menej dost brutalna.
Maoam no vďaka, no neide len o stravu, je toho strašne veľa, čo ma na nich udivuje už celé roky a staviam sa proti tomu a chovať sa tak, aby som nerobila to, čo mi na druhých vadí, ma proste len tak neuspokojí, lebo tu predsa neide len o mňa, ale o to, čoho som už aktívne, či pasívne súčasťou, či chcem/nechcem...
sranda. ze sa vobec povazujeme za ludi. ak je cela ta vec darwinom pravda tak si myslim ze niesme ani na zaciatku ani v strede ani na konci evolucie. sme asi vysli z chodnika ale mame tu guraz onanovat nad tym ze sme na vrchole tvorstva. ale inac... mier ludia
Pekne pozriet môžeš
arriva lenže ak sa mi niekto páči tak sa predsa musím pozrieť nie?
Mne sa páčia takí, čo na mňa nezazeraju.
Sejla, k gratulujem k prebudzaniu sa. Ale nic ti nebrani distancovat sa a zariadit sa ako sa najlepsie da (so stravou a pod.) a hladat k sebe seberovnych, ktori maju s tym, co si uviedla, rovnake velke problemy.. a su vyvojovo uz niekde inde.
Toto je téma pre bisexualov?
Sejla a ktože Ťa momentálne nasral, veď nemôžeš hádzať všetkých do jedného vreca :) Trošku optimizmu
Aj keď je pravda, že dnešná doba je jednoducho ........