Dobry den. mam 28 rokov a prvy krat nemam menstruaciu uz druhy mesiac. U lekara som bola pred troma mesiacmi, dal mi vyvolavaciu injekciu, menzes prisiel a potom zase dva mesiace nic. doktor vravel ze by som mala brat hormonalnu antikoncepciu, ale ja to nechcem. podla vas je to nutne? ine lieky nezaberaju? vravel ze mam polycysticky vajecnik, hrozi mi neplodnost? on ma strasil, ze ano. dakujem za odpovede co maju s tym skusenosti
Polycysticky vajecnik a ziadna menstruacia
Inac na tej stranke dr Ratha najdes velmi jasne dokazy sprisahania sucasneho medickeho priemyslu proti ludstvu v mene ziskov z patentovanych=umelych medicin.
A takych ludi medzi lekarmi je dnes uz plno, lady sa lamu a dufam ze sa lekari vratia spat k povodnym prisaham, tj liecit ludi bez pouzivania skodlivych prostriedkov, ktore podla mnohych varovani na liekoch mozu zhorsit zdravie, dokonca sposobit smrt, a vobec nemusia vyliecit problem, na ktory boli predpisane.
Tu je to vymazane video
blip.tv
ako dokaz, ze medicka komunita nedovoli, aby sa nieco proti nim na tzv "slobodnom " internete pridlho udrzalo
Tu uvediem jedneho z mnoho bojovnikou ptroti tejto absurdnej situacii, znameho lekara a vyskumnika
www4.dr-rath-foundation.org
A aby si videl prioamy dokaz, ako sa jeho spravy a videa vymazavaju z internetu, uvediem napr jeho donedavna video klip, ktory n"zahadne z netu zmizol
A ja tu uvadzam prave udaje od tych odvaznych obetavych, co sa napriek vsetkemu tym zaoberaju a to s velkym uspechom.
Niekto musi za sucasnu situaciu zobrat zxodpovednost, ci uz system, lekarske spolocnosti, medicky prioemysel a farmacia, lebo plno ludi zomiera zbytocne.
Oficialne spravy lekarov uvadzaju cislo v USA na 120 tisic az 400 000 ludi rocne. Lekari sami beru na 90% potravinove doplnky, v sukromi, ale predpisat sa ich odvazi len 1.5% a aj tych neustale sudia a prenasleduju, nicia im kredit a podobne.
Je dnes znamy fakt, ze smrt z dovodov predpisovych liekov je dnes na 3 mieste, hned za cievnymi chorobani a rakovinami. A smrt na potravinove doplnky v roku 2008 bola napr nulova
Ja chapem az prilis dobre!
Uz 3 krat sa snazim napisat odpoved na to, kde "ociernuijem " lekarov, system a podobne, a "zahadne" mi to zmizne a nedovoli dat sem. Tak to rozdelim na mensie ciastky, aby mi to nevymazalo
RNG, pochop konecne jednu jedinu vec-ze ak prestanes ty napadat napr. llek, obvinovat lekarov doslova zo zabijania ludstva, trepat o prenasledovani a prezentovat svoj spasitelsky komplex, tak proti doplnkom nikto nic nebude mat. Ale pokial sa ty neprestanes sustavne navazat do vsetkeho, co suvisi s medicinou a lekarmi (ak si odmyslime tvojich "prenasledovanych"), tak bude existovat aj obrana.
Mne vobec nevadi, ked sa niekto lieci zobanim yamu, polieva sa roztokom GSE, ranajkuje NAC a podobne, kazdy ma moznost volby. Lenze ty nikdy neostanes pri prezentovani alternativy, vzdy ides dalej a negativne komentujes ine nazory, ba keby si len komentoval, to by este bolo OK, lenze ty obvinujes doslova z vrazdenia ludi a to je silna kava. Nehovoriac o tom, ze nemas zakladne znalosti z mediciny a tvoj sortiment doplnkov uz ovladam naspamat. Neviem, co si na tom studoval 20 rokov, ale budiz, kazdy ma ine tempo. Ale poprosim ta-vynechaj osobne utoky a kecy o vrazdeni chudakov pacienotv lekarmi a budem sa aj ja podobne chovat k tebe.
Naviac ani neviem co dzana brala, lebo ucinna latka v yame je diosgenin a na ucinok treba brat 200 mg Diosgeninu denne. Som zvedavy, ci to co pouzivala jej tu potrebnu davku Diosgeninu vobec dalo.Bez tej davky totiz menoze ocakavat ziadne vysledky.
Kabel, "jedna lastovicka neurobi leto", a samotny yam neodstrani cysty.A dokonca yam ani nezaberie kazdemu, to je len statisticky platne.
A na odstranenie cyst treba brat aj silne enzymy a jod.
Takze neviem o com tu vlastne blaboces a osobne napadas. Ty tu neposkytujes ziadnu radu, ziadne riesenie, len vrtas do cloveka, co sa sem snazi prinies informacie od lekarov ktorych nemate na Slovensku k dispozicii a ktorych spravy sa potlacaju vsade na svete. A jedine, ako sa ich mozes dozvediet nie je z internetu, ani beznych lekarskych knih a ucebnic, ale len z ich knih a periodik, ktore si treba samozrejme predplacat, ako to robim ja a miliony druhych americanov, kdeze chcu vediet aj ine nazory, nez im serviruju ich bezni lekari.